Galaxy S24 Enterprise Edition lansat de Samsung

216
Samsung Galaxy S24 Enterprise Edition
Sursa foto: sammyfans.com

La nici o lună de la lansarea seriei Galaxy S24, modelul mai mic Galaxy S24 primește ediția Enterprise Edition. Samsung a anunțat zilele trecute lansarea telefonului Galaxy S24 Enterprise Edition în Germania. Noul telefon aduce securitate și confidențialitate suplimentare, păstrând în același timp funcțiile avansate Galaxy AI.

Momentan, Samsung Galaxy S24 Enterprise Edition este disponibil pentru clienții din Germania. Telefonul este exclusiv pentru modelul de bază Galaxy S24 cu 128GB de stocare și în culoarea Onyx Black. Galaxy S24+ și S24 Ultra nu sunt încă oferite ca dispozitive Enterprise Edition, dar acest lucru se poate schimba în orice moment, potrivit SammyFans. De asemenea, ne așteptăm ca Galaxy S24 Enterprise Edition S24 să fie disponibil pe mai multe piețe din afara Germaniei în orice moment.

Samsung Galaxy S24 este un însoțitor de zi cu zi stabil și elegant. Telefonul combină materiale de înaltă calitate și un design subțire. Ecranul de 6,2 inch (15,64 cm), FHD+ Dynamic AMOLED 2X este încadrat de o margine îngustă greu de observat. Cadrul din Armor Aluminiu este mai dur și mai durabil decât cel al modelului anterior Galaxy S23.

Noul Galaxy S24 Enterprise Edition folosește Galaxy AI pentru a sprijini numeroase sarcini zilnice. În plus, accesul la Knox Suite oferă telefonului/întreprinderii posibilitatea să personalizeze și să gestioneze rapid și în siguranță toate sarcinile. Suportul mai lung pentru Android OS și software este un alt avantaj demn de luat în seamă. Pentru prima dată, dispozitivele din seria Galaxy S24 vor primi șapte ani de actualizări de Android și de securitate.

Peste 7.000 de limbi sunt vorbite pe pământ, dar populația lumii vorbește doar 23 dintre ele. Engleza cu 1.452 milioane de vorbitori, mandarina (1,118 milioane), hindi (~602 milioane) și spaniola (~548 milioane) sunt cele mai vorbite.

Cu Galaxy AI Live Translation, conținutul audio și text poate fi tradus direct în timpul unui apel. AI de pe dispozitiv asigură că conversațiile rămân pe dispozitiv și, prin urmare, private în timpul procesării. AI poate traduce, de asemenea, aproape simultan în cadrul întâlnirilor. Cu funcția Interpreter disponibilă, participanții pot citi pe ecranul lor o transcriere a textului tradus a ceea ce tocmai a spus un vorbitor în limba sa națională – chiar și fără o conexiune la internet.

De asemenea, Galaxy AI poate face viața de zi cu zi (la lucru) mai ușoară prin rezumarea conținutului: Cu Samsung Notes, Note Assist poate crea rezumate generate de AI cu cantități mai mari de text din diverse surse. Note Transcript, la rândul său, folosește AI și tehnologia vorbire în text pentru a transcrie, rezuma și traduce înregistrările audio – chiar și de la mai multe difuzoare. Toate aceste aplicații AI pot fi, de asemenea, dezactivate la cererea utilizatorului.

De asemenea, Samsung Galaxy S24 Enterprise Edition poate fi configurat, gestionat și implementat rapid și central, folosind Knox Suite. Knox Suite oferă, de asemenea, securitate ridicată, cu S24 Enterprise Edition securizat de funcții extinse de securitate și protecție a datelor cu Samsung Knox și Knox Vault.

De asemenea, Galaxy S24 cu Galaxy AI acceptă multe rutine, dar și sarcini noi pentru munca de zi cu zi. Samsung spune că noile sale funcții Galaxy AI vor ușura considerabil munca utilizatorilor și utilizatorii vor fi mult mai productivi.

Galaxy S24 Enterprise Edition are un procesor Exynos 2400, oferind o grafică fluidă, streaming video la calitate superioară și utilizarea economică a bateriei. În plus, bateria de 4.000 mAh durează foarte bine pentru zilele lungi de lucru. O gamă largă de accesorii potrivite – de la Carcasa Smart View Wallet la Carcasa ITFIT Shield până la SSD-ul portabil cu capacitate de stocare de până la 8TB – completează oferta Samsung.