Seria Galaxy S24 vă va permite să reglați intensitatea ecranului

215
Samsung Galaxy S24 vividness
Sursa foto: androidauthority.com

Ecranul lui Galaxy S24 Ultra pare spălat pentru mulți utilizatori. În timp ce telefoanele Samsung oferă mai multe profiluri de culoare ca niciodată, utilizatorii de Galaxy S24 Ultra nu sunt mulțumiți. Culorile ecranului la seria Galaxy S24 arată mai terne decât pe seria Galaxy S23 atunci când setarea „Vivid” este aplicată la ambele serii. Acum, se pare că Samsung ar putea rezolva problema cu o viitoare actualizare de software.

Noua funcție „Vividness” ar putea fi răspunsul la problema afișajului la seria Galaxy S24. Se așteaptă ca Samsung să lanseze o actualizare pentru a remedia culorile spălate pe Galaxy S24 Ultra. Actualizarea va aduce aduce un nou reglator de intensitate pentru seria S24. Utilizatorii vor putea să ajusteze manual nivelurile de culoare după bunul plac din setările profilului „Vivid”.

Potrivit lui Ice Universe, citat de AndroidAuthority, următoarea actualizare pentru Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra va introduce un glisor manual pentru a ajusta nivelurile de saturație a culorii în setările profilului „Vivid”. Opțiunea va fi denumită „Vividness”. Cei care sunt nemulțumiți de modul implicit „Vivid” o pot folosi pentru a obține nivelurile de culoare alese.

Ice Universe susține că, dacă creșteți intensitatea culorilor cu un nivel folosind „Vividness” obțineți culori similare cu Galaxy S23 Ultra. Dacă ridici intensitatea cu două niveluri ar trebui să vezi culori și mai strălucitoare, similare cu Galaxy S21 Ultra. Nu este clar când se va lansa actualizarea, dar postarea lui Ice pe X sugerează că ar putea fi chiar după colț.

AndroidAuthority este un site fondat în 2007. Este cel mai mare site dedicat Android OS și una dintre cele mai respectabile voci din domeniul Android. Oferă știri, ghiduri pentru alegerea telefoanelor, recenzii, forumuri și multe altele.

Samsung a apărat anterior aspectul decolorat al setării Vivid a lui Galaxy S24 Ultra, susținând că a fost implementat intenționat. „Am ajustat culorile și luminozitatea produselor din seria Galaxy S24 pentru a oferi o vizualizare mai precisă și mai confortabilă în timpul utilizării. Au fost aduse unele modificări la tehnologia de afișare pentru a oferi o experiență de vizionare mai natural. Utilizatorii pot observa diferențe în adâncimea culorii în comparație cu dispozitivele mai vechi. Acest comportament de afișare este o ajustare intenționată a culorii și nu este un defect al produsului, deci poate fi utilizat în siguranță”. A declarat compania Samsung presei.

Se pare că Samsung și-a dat seama că utilizatorii săi doresc culori mai vii atunci când selectează profilul de culoare menționat și le oferă cea mai bună opțiune pentru a ajusta acele setări.