Posibil o variantă Galaxy S24 Ultra cu o capacitate de stocare uluitoare

288
Posibil un model Galaxy S24 Ultra cu o capacitate de stocare uluitoare
Sursa foto: androidheadlines.com

Samsung pare să aibă un upgrade neașteptat și incredibil pentru Galaxy S24 Ultra. Potrivit zvonurilor, flagship-ul 2024 va fi disponibil într-o variantă de stocare de 2 TB. Acest lucru le-ar face pe plac utilizatorilor puternici care tind să păstreze multe lucruri pe telefoanele lor. Actualul Galaxy S23 Ultra depășește 1 terabiți (TB) de spațiu de stocare.

Gigantul high-tech sud-coreean vinde telefoane cu 1 TB spațiu de stocare în ultimii ani. De exemplu și Samsung Galaxy S22 Ultra. Dar, până acum, Samsung a mers niciodată dincolo de asta și nimeni nu a fost deranjat. Cu toate acestea, se pare că există loc pentru telefoane cu spațiu de stocare și mai mare pe piață. Potrivit lui @Tech_Reve, citat de AndroidHeadlines, Samsung face o variantă de Galaxy S24 Ultra cu 2 TB spațiu de stocare la bord.

Tipsterul nu ne spune câtă memorie RAM va oferi Samsung cu această variantă. Zvonurile anterioare spuneau că Galaxy S24 Ultra va avea 16 GB de RAM la toate nivelurile. Cantitatea RAM va rămâne neschimbată pentru toate opțiunile de stocare. Cu toate acestea, @Tech_Reve spune că varianta de 256 GB ar putea avea doar 12 GB de memorie RAM. El spune că este „aproape sigur” de asta.

Probabil Snapdragon 8 Gen 3 For Galaxy pe această variantă de Galaxy S24 Ultra

Sursa a adăugat că Galaxy S24 Ultra poate fi disponibil și într-o configurație de 8 + 128 GB. Dacă este adevărat, acesta ar fi un pas înapoi. Galaxy S23 Ultra începe de la 256 GB spațiu de stocare și 8 GB de memorie RAM. Sperăm că ultima informație este inexactă. Samsung nu produce încă cipuri de stocare de 128 GB bazate pe standardul UFS 4.0. Iar UFS 3.1 ar fi depășit pentru Galaxy S24 Ultra.

Mai multă memorie RAM și spațiu de stocare nu sunt singurele actualizări notabile pe care S24 Ultra le va aduce anul viitor. Ca de obicei, va primi un procesor mai nou și mai puternic. În funcție de piață, Samsung va livra telefonul cu un Snapdragon 8 Gen 3 overclockat (For Galaxy) sau cu Exynos 2400.

Candela pe metru pătrat (simbol: cd/m²) este unitatea de luminanță în Sistemul Internațional de Unități. Nitul (simbol: nt), din latinescul nitere „a străluci”, este un nume non-SI folosit pentru a măsura luminozitatea (1 nt = 1 cd/m²).

În plus, Galaxy S24 Ultra va avea un ecran OLED M13 în loc de M12. Această modificare va aduce o calitate îmbunătățită a imaginii și un consum mai mic de energie. Zvonurile au sugerat, de asemenea, un ecran plat cu o luminozitate de vârf de 2.800 de niți. Este mult mai strălucitor decât afișajul Galaxy S23 Ultra, care ajunge la 1.750 niți de luminozitate.

De asemenea, se pare că Samsung trece la rame de titan în loc de aluminiu pentru un plus de rezistență. Ne așteptăm și la o cameră cu teleobiectiv cu zoom de 50 MP 3x. Modelul actual are un obiectiv de 10MP. Informațiile despre Galaxy S24 Ultra și seria Galaxy S24 se vor intensifica pe măsură ce lansarea se apropie. Mai treceți pe I❤️Samsung pentru a afla ultimele noutăți!