Galaxy S24 Ultra va avea un ecran cu o luminozitate incredibilă

376
Galaxy S24 Ultra va avea un ecran cu o luminozitate incredibila
Sursa foto: via phonearena.com

Ecranele au devenit, fără îndoială, una dintre părțile cele mai impresionante și mai complicate ale telefoanelor noastre. Este un lucru normal, având în vedere că de multă vreme acesta este lucru în jurul căruia se învârte toate celelalte legate de procesul de fabricație. Cu alte cuvinte, afișajul este modul nostru de a interacționa cu telefonul nostru și instrumentul producătorului pentru a prezenta o mare parte din experiența dorită a utilizatorului. Cu Galaxy S24 Ultra compania Samsung merge mai departe în privința ecranului.

Potrivit cunoscutului leaker Ice Universe printr-o nouă postare pe X, Samsung pregătește un afișaj care poate ajunge la 2.200 de niți pentru Galaxy S24 Ultra. Dar, se pare că nu aceasta va fi luminozitatea maximă a viitorului model Ultra. Deci, Samsung va îmbunătăți și mai mult ecranul viitorului model Galaxy S24 Ultra.

Ecranul lui Galaxy S24 Ultra poate avea luminozitate de până la 2.800 de niți

Ice Universe nu mai are nevoie de prezentare, știm că a fost un angajat Samsung și acum este un reputat leaker. În special pentru tot ce ține de Samsung, dar nu numai, Universul de Ghiați are multe informații. Dar, Ice Universe a scris în postarea sa că luminozitatea ecranului la Galaxy S24 Ultra poate fi chiar mai mare. El a spus că a avut și o unitate de testare (probabil S24 Ultra) care poate ajunge până la 2.800 de niți! Pentru comparație, Samsung Galaxy S23 Ultra acceptă o luminozitate maximă de 1.750 nits.

Acest salt masiv în luminozitatea afișajului probabil nu va fi ceva exclusiv pentru Galaxy S24 Ultra. Dacă zvonurile sunt corecte, se pare că iPhone 15 Pro și 15 Pro Max vin cu aceeași tehnologie de afișare. În acest fel ne așteptăm și la acestea la niveluri foarte mari de luminozitate. Pentru a fi corecți, Oppo Find X6 Pro lansat în martie are deja acest tip de afișaj. Ecranul lui Oppo atinge o luminozitate maximă de 2.500 niți. Cel mai probabil acest tip de ecran produs de Samsung Display va deveni un nou standard pentru emblematice în următorii ani.

Luminozitatea unui ecran este indicată de cantitatea maximă de lumină emisă de ecran. Cu cât luminozitatea este mai mare, cu atât imaginea este mai luminoasă. Luminozitatea este exprimată în niți sau candela pe metru pătrat (cd/m²).

Sigur că până la lansarea seriei Galaxy S24 mai sunt peste șase luni, iar lucrurile se mai pot schimba. Recent am primit informații legate de afișajul lui Galaxy S24 Ultra. Din câte se pare acesta va avea un nou raport ecran-corp și rame laterale mai groase. Ciudat pentru un flagship din 2024. Dar, credem că Samsung se va concentra pe afișaj ca unul dintre principalele domenii de îmbunătățire cu următorul său model high-end.