Galaxy S24 Ultra arată tot mai mult ca telefoanele Galaxy Note

293
Galaxy S24 Ultra Galaxy Note
Sursa foto: via notebookcheck.com

Samsung Galaxy S24 Ultra va fi un smartphone semnificativ mai larg decât predecesorul său Galaxy S23 Ultra. De fapt acest design ar face telefonul mai greu de utilizat cu o singură mână, iar echivalentul său Apple iPhone ar părea pe lângă el un telefon compact. Sigur că în acest moment S24 Ultra este încă în faza zvonurilor. Totuși, designul său a atras deja critici din partea multor leakeri, inclusiv de la Ice Univerese.

Veteranul în domeniul Samsumg, Ice Universe, scrie că încă mai avem multe de învățat despre Galaxy S24 Ultra pe zi ce trece, iar din ce pare în acest moment viitorul șef de serie se îndreaptă și mai mult spre modelele Galaxy Note de odinioară. Cea mai recentă problemă a starului rețelelor sociale, pe contul căruia apare un cap de pisică rusească albastră, este legată de planurile Samsung de a moderniza panoul frontal al presupusului flagship. Acesta, aparent, are colțurile mai ascuțite și este mult mai lat.

Leakerul Ice Universe a postat și randări comparând noul ecran plat a lui Galaxy S24 Ultra cu un iPhone „15 Ultra” (sau, eventual, 15 Pro Max). Apple iPhone 15 Pro și 15 Pro Max (Ultra) se pare că vor avea ecran cu marginile puțin curbate. Una peste alta, Galaxy S24 Ultra, în stadiul actual, arată ca un dispozitiv dotat cu tot ce le-a lipsit celor care își doresc un telefon ca Galaxy Note Edge de prima generație.

O lățime “inumană” la Galaxy S24 Ultra

Galaxy S23 Ultra abia încape în buzunar, cu lățimea sa 78,1 milimetri (mm) și o înălțime de 163,4 mm. Cu toate acestea, lățimea lui Samsung Galaxy S24 Ultra este planificată să crească până la 79 mm, potrivit Notebookcheck. Această nouă dimensiune de ecran (lățime), este considerată de-a dreptul „anti-umană”, mai ales că viitorul super-star Samsung va avea și un ecran plat. Dacă acest ecran va fi semnul trecerii viitoarelor flag-shipuri Samsung la ecran plat, nu știm în acest moment.

În mod ironic, “pasionatul de pisici albastre rusești” compară un S24 Ultra cu acest ecran, cu Galaxy Note Edge. Acest smartphone, lansat în 2014, a avut o lățime de 82,4 mm datorită curbei unilaterale a ecranului său. Ice Universe se pare că nu este un fan al acestui tip de ecran plat. Totuși, acest ecran întră în categoria preferințelor personale și a felului cum îi place fiecăruia să simtă telefonul în mână.

Albastru de Rusia este o rasă apărută în mod natural în Arhangelsk, Rusia. Este o rasă de pisici domestice, de talie medie, cu ochi verzi și blană argintie spre albastru. După al Doilea Război Mondial rasa a devenit populară în toată lumea.

Având în vedere că telefoanele Galaxy S24 nu sunt așteptate până în ianuarie sau februarie, va dura ceva timp până când vom putea compara Galaxy S24 Ultra cu iPhone 15 Ultra în mod real. Dar, noile telefoane Apple din seria iPhone 15 vor fi lansate cândva luna viitoare.