Posibil ecran plat pe Samsung Galaxy S24 Ultra

335
Posibil ecran plat pe Samsung Galaxy S24 Ultra
Sursa foto: via sammobile.com

După ce s-a mai domolit agitația după lansarea noilor telefoane pliabile Fold 5 și Flip 5, a tabletelor din seria Galaxy Tab S9 și a noilor ceasuri inteligente Galaxy Watch 6 încep să apară tot mai multe informații despre seria Galaxy S24. Ne așteptăm ca Samsung să aducă mai multe îmbunătățiri cu seria Galaxy S24, iar interesul mare este în jurul lui Galaxy S24 Ultra.

Am scris deja că modelul Galaxy S24 Ultra va avea o cameră nouă, un nou raport ecran-corp, și un ecran cu o luminozitate incredibilă. Acum sunt zvonuri, via SamMobile – un site de mare încredere, că Galaxy S24 Ultra va avea o schimbare în design și construcție. Este vorba despre un posibil ecran plat la șeful seriei Galaxy S24.

Schimbare de design la Samsung Galaxy S24 Ultra

Au fost informații că S24 Ultra va avea un cadru de titan, mai rezistent decât cadrul din aluminiu. Acum, inepuizabila sursă de informații care este Ice Universe, afirmă că S24 Ultra va avea un design cu ecran plat. Precedentele modele Ultra, Galaxy S22 Ultra și Galaxy S23 Ultra, au un ecran curbat pe marginile din stânga și din dreapta.

Sursă foto: IceUniverse

Un ecran plat este benefic pentru telefon din mai multe motive. Stiloul S Pen este mai ușor de folosit lângă marginile ecranului dacă afișajul este plat. Un alt avantaj ar fi accesul la sticle de protecție mai ieftine și mai eficiente. Momentan cele de mai sus nu au fost confirmate de Samsung, ca de altfel nicio informație de până acum despre seria Galaxy S24.

Cel mai scump stilou din lume este Fulgor Nocturnus fabricat de Tibaldi. S-a vândut la o licitație în Shanghai cu 8 milioane USD. Penița, în centru cu un mic diamant, este din aur de 18K. Stiloul are 945 de diamante negre și 123 de rubine.

Ice Universe susține, de asemenea, că Galaxy S24 Ultra are dimensiunile de gabarit 162,3 x 79 x 8,6 mm. Acest lucru îl face mai subțire și mai scurt decât Galaxy S23 Ultra. Dacă aceste dimensiuni se adeveresc, S24 Ultra ar fi mai lat decât predecesorul său. Înseamnă că ramele laterale ale ecranului ar putea fi mai groase, conform unei recente informații. Cum până la lansarea seriei Galaxy S24 mai sunt peste șase luni, vom vedea dacă acest lucru se va adeveri.

Sursă foto: IceUniverse

Ce specificații știm despre Galaxy S24 Ultra

Tot referitor la modelul Ultra din seria Galaxy S24, zilele trecute am scris că acesta va avea un ecran cu o luminozitate maximă de peste 2.200 niți. Totuși sunt testate și ecrane cu luminozitate maximă de 2.800 de niți pentru viitorul Ultra. Ecranul actualului Galaxy S23 Ultra are o luminozitate maximă de 1.750 nits.

De asemenea, sunt zvonuri că S24 Ultra are o cameră selfie de 12 MP, aceeași de pe S23 Utra, dar substantial mai mică decât cea de 40 MP de pe Galaxy S22 Ultra. Pe spate vor fi o cameră principală de 200 MP + 12 MP (ultrwide) + 50 MP (telefoto – zoom optic 3x) + 10 MP (Telefoto – zoom optic 10x).

Cel mai probabil S24 Ultra va veni în două variante de procesor, Exynos 2400 și Snapdragon 8 Gen 3. Ne așteptăm la 12 GB de memorie RAM, 256/512 GB stocare și 16 GB RAM cu 1 TB. Probabil o baterie de 5.000 mAh (posibil 5.100 mAh) cu încărcare rapidă de 45 W va furniza curentul electric.