Va avea sau nu Galaxy S24 Ultra încărcare Qi2?

256
Va avea sau nu Galaxy S24 Ultra incarcare Qi2
Sursa foto: via 9to5google.com

Qi2 este noul standard de încărcare wireless și aduce îmbunătățiri importante față de standardul Qi original. Potrivit mai multor informații, standardul de încărcare Qi2 va aduce accesorii în stil MagSafe pe telefoanele Android în anii următori. Momentan nu se știe prea multe despre ce telefoane Android îl vor adopta. Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra vor apărea în curând. Din câte se pare Galaxy S24 Ultra nu va avea această caracteristică, în ciuda unor speculări că se va baza pe Qi2 apărute într-un videoclip recent.

Într-un videoclip care arată unele dintre caracteristicile seriei Galaxy Book 4, Samsung arată pe scurt unul dintre telefoanele sale pe un suport care arată ca și cum ar fi un încărcător Qi2. Telefonul în sine nu este susținut de nimic, așa că este ușor să presupunem că este vorba de magneți, potrivit 9to5Google. Unii au speculat că acesta este Galaxy S24 Ultra pe un suport Qi2, dar, din păcate, nu este cazul. Mai degrabă, videoclipul arată Galaxy S23 Ultra, așa cum confirmă Samsung însuși într-o mică declinare a răspunderii pe videoclip.

Samsung specifică în acest videoclip că “Galaxy S23 Ultra și Galaxy Book 4 Ultra se vând separat. Secvența este scurtată. Imaginea de ecran este simulată în scopuri ilustrative. Interfața de utilizare reală poate diferi. Trepiedul este vândut separat. Disponibilitatea caracteristicilor Windows și timpul de lansare variază în funcție de țară și dispozitiv. Necesită un cont Microsoft pentru a vă conecta.”

Comitatul Sonoma, California, SUA a fost locația celor mai faimoase fundaluri de desktop Microsoft Windows. Celebrul câmp cu cerul albastru, sau „Bliss” pe numele oficial, este cunoscut în toată lumea. Fotografia a fost făcută în 1996.

Nu este clar ce suport – pe care Samsung îl numește „trepied” – acesta este sau cum este conectat. Se poate vedea destul de clar în videoclip că nu se întâmplă nimic aici cu Qi2 Puteți vedea videoclipul complet mai jos. În clipul video Samsung prezintă capacitatea de a folosi camera unui telefon Galaxy ca o cameră web în Windows, funcție care a fost anunțată săptămâna trecută.

Am văzut o mulțime de scurgeri de informații cu privire la seria Galaxy S24 până acum și niciuna dintre ele nu a sugerat că Qi2 va fi o funcție disponibilă pe Galaxy S24 Ultra. În același timp, nici nu excludem acest lucru. Dar faptul că standardul de încărcare wireless Qi2 a fost finalizat cu doar în urmă cu câteva luni înseamnă că este foarte puțin probabil ca Samsung să-l folosească.

Dacă se întâmplă ca Qi2 să apară în Galaxy S24 Ultra ar fi absolut o adăugare incredibilă. Nu numai că va deschide o lume de accesorii noi, dar va ajuta și la îmbunătățirea substanțială a încărcării fără fir. Dar chiar nu credem că se va întâmpla anul acesta.