Galaxy S24 Ultra va avea un nou teleobiectiv mult mai performant

316
Galaxy S24 Ultra
Sursa foto: via hdblog.it

Noile modele din seria Galaxy S23 mai au puțin timp până să devină oficiale. Deși viitoarea seriei emblematică Samsung este în topul știrilor din domeniul telefoanelor mobile, deja apar primele informații și despre Samsung Galaxy S24 Ultra. Ca de obicei modelul Ultra este cel mai așteptat model al seriei emblematice Samsung.

Deschide jocul zvonurilor Ice Universe, poate cel mai cunoscut din acest domeniu. De obicei știe tot ce mișcă prin Seul și în interiorul Samsung pentru că, a lucrat la compania Samsung, a fost și a rămas întotdeauna un fan Samsung. Potrivit colegilor noștri de la site-ul italian HDBlog, Ice Universe susține că Galaxy S24 Ultra va avea o nouă cameră cu teleobiectiv, îmbunătățită cu un mecanism de zoom nou. El menționează în mod special modelul Ultra, dar este posibil ca Galaxy S24 și Galaxy S24+ să primească și ele același tratament.

Galaxy S24 Ultra cu o cameră telefoto absolut nouă

Mai mult, „pisica albastră” spune că Galaxy S24 Ultra poate rămâne cu aceeași cameră principală ca Galaxy S23 Ultra, poate cu unele îmbunătățiri. Modele din seria Galaxy S, în special cele Ultra, oferă deja performanțe de zoom de neegalat. Galaxy S22 Ultra este în prezent lider pe piață, dar Galaxy S23 Ultra este pregătit să-i ia locul.

Pe contul de Twitter a lui Ice Universe se află un cap de pisică albastră. Albastru de Rusia este o rasă apărută natural în Arhangelsk, Rusia. Sunt pisici domestice, de talie medie, cu ochi verzi și blană albastru-argintiu. După anii 1950 a devenit populară în toată lumea.

Insiderul a dezvăluit pe Twitter că Galaxy S24 Ultra va aduce o noutate în materie de cameră zoom. „Lentila teleobiectiv ar trebui să fie înlocuită cu o soluție nouă”. A scris Ice Universe pe Twitter, în timp ce camera principală ar trebui să rămână aproape aceeași cu ceea ce vom vedea pe Galaxy S23 Ultra.

Avem mai mult de un an în față pentru a vedea dacă predicția lui Ice Universe este corectă și, eventual, în ce va consta această nouă soluție. Dar, afirmațiile Universului de Ghiață s-ar putea să aibă acoperire și avem deja un prim indiciu. LG Innotek a anunțat că la CES 2023 va prezenta un nou teleobiectiv pentru smartphone-uri capabil de un zoom continuu între 4 și 9x. LG Innotek dezvoltă și componente cheie pentru industria mobilă. În special produse pentru camere mobile și modulele de cameră cu zoom.

Este puțin probabil ca Samsung să bată la ușa LG cerând o astfel de cameră pentru flagship-ul său din 2024. Dar noua găselniță a companiei LG Innotek poate fi în vizorul diviziei Samsung Electro-Mechanics. Aceasta produce camerele foto ale companiei Samsung.