Galaxy S24 Ultra: toate culorile în care va fi disponibil

288
Samsung Galaxy S24 Ultra
Sursă foto: AndroidHeadlines

Recent am publicat fotografii cu Galaxy S24 de bază în fiecare culoare. Acum, vedem pe Galaxy S24 Ultra în culorile în care va fi lansat luna viitoare. Deși nu știm încă numele specific pentru fiecare culoare de la Samsung, avem o idee despre cum vor arăta aceste culori.

Vedem o culoare frumoasă de grafit, împreună cu un fel de culoare bej deschis. În același timp, mai sunt disponibile și culorile galben și violet. Într-un fel se potrivesc cu ce am văzut pe modelul mai mic Galaxy S24. Sincer, nu prea ne impresionează, culorile sunt puțin plictisitoare. Sperăm la culori mai interesante disponibile exclusiv pe site-ul Samsung.com. De obicei, Samsung va anunța trei culori care pot fi achiziționate doar de pe site-ul său propriu.

Seria Galaxy S24 este programată să debuteze în 17 ianuarie, la San Jose, SUA. Samsung nu a trimis încă invitații pentru Galaxy Unpacked 2024, dar chiar ieri am avut o nouă confirmare a acestei date. Mai rămâne să fie confirmată și de Samsung. Acest lucru face ca acesta să fie cel mai vechi eveniment de lansare pentru smartphone-uri al companiei Samsung, potrivit AndroiHeadlines. Singurul lucru altfel al acestui eveniment este că pare să fie organizat din ce în ce mai devreme în fiecare an.

Galaxy S24 Ultra, ne așteptăm să aibă multe similitudini cu Samsung Galaxy S23 Ultra. Telefonul va avea un afișaj Dynamic AMOLED 2x de 6,8 inch (17,27 cm) cu rezoluție QHD+ și o rată de refresh de 120Hz. Procesorul Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 For Galaxy va fi la bord însoțit de minim 8GB RAM și 256 GB spațiu de stocare. Interesant că Ultra va porni de la 8GB de RAM, lucru de care utilizatorii Samsung s-au plâns în ultimii doi ani.

Termenul software nu a fost folosit până la sfârșitul anilor 1950. În 1958 statisticianul american John W. Tukey inventează cuvântul software într-un articol despre programarea computerelor. Tot lui i se atribuie inventarea termenului „bit”.

De asemenea, se zvonește că va veni cu o cameră de 200 de megapixeli, la fel ca Galaxy S23 Ultra din 2023. Ar trebui să fie o cameră ușor îmbunătățită cu un software mai bine optimizat. De asemenea, se așteaptă ca bateria să rămână la 5.000 mAh cu încărcare de 45W. S Pen-ul va fi inclus în continuare în Galaxy S24 Ultra, făcându-l un dispozitiv hibrid Galaxy S și Galaxy Note. La fel ca toată seria Galaxy S24, inteligența artificială va fi în centrul atenție la lansare, dar și după.