Galaxy S24 va împrumuta lucruri AI de la ChatGPT și Google Bard

331
Galaxy S24 va imprumuta mai multe lucruri AI de la ChatGPT si Google Bard
Sursa foto: via sammobile.com

Tot mai multe companii producătoare de telefoane mobile sunt interesate de AI. Și Samsung vrea să facă cât mai multe cu inteligența artificială pe următoarele telefoane din seria Galaxy S24. Potrivit unor recente informații, Samsung dorește să facă din Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra cele mai inteligente telefoane AI din toate timpurile. Multe lucruri AI de la ChatGPT și Google Bard vor fi pe seria Galaxy S24.

Aceasta este o ambiție înaltă și, din păcate, nu sunt multe informații despre planurile Samsung de a atinge acest obiectiv. Potrivit SamMobile, se spune că seria Galaxy S24 va avea caracteristici preluate direct de la ChatGPT și Google Bard. De exemplu, este vorba printre altele, despre capacitatea de a crea conținut și povești bazate pe câteva cuvinte cheie furnizate de utilizator.

Mai multe caracteristici AI de la ChatGPT și Google Bard pe seria S24

Vor exista, de asemenea, funcții AI pe care Samsung le-a proiectat singur. Este vorba despre AI generativ text-to-image despre care compania a vorbit când a anunțat procesorul Exynos 2400. Multe dintre aceste caracteristici vor fi disponibile atât în modul online, cât și offline al viitoarelor telefoane. Funcționalitatea Speech-to-text este un domeniu care va primi mai multe îmbunătățiri. Nu suntem siguri care vor fi acele îmbunătățiri, dar ne putem aștepta ca Bixby să aibă conversații și mai inteligente cu utilizatorul.

Chiar dacă nu este la nivelul lui Siri sau Alexa, Samsung nu a renunțat încă la Bixby. Probabil că Samsung va pune în centrul atenției pe Bixby din ce în ce mai mult în următorii ani, pe măsură ce producătorii se îndreaptă către inteligența artificială pentru a face din nou smartphone-urile interesante. Google este singurul care o face în mod serios în acest moment, dar Samsung vrea să fie cel mai bun.

Artificial Intelligence sau Inteligența Artificială. Aproape 77% dintre dispozitivele de astăzi folosesc tehnologia AI într-o formă sau alta. Se estimează că piața globală AI va ajunge la aproximativ 190,61 miliarde de dolari până în 2025.

Seria Galaxy S24 ar trebui să fie mai rapidă la îndeplinirea sarcinilor AI, comparativ cu modelele Pixel, datorită cipurilor Exynos și Snapdragon mai puternice. Nu putem spune cât de rapide vor fi viitoarele telefoane cu AI de la ChatGPT și Google Bard fără să le vedem în acțiune. Sperăm ca Samsung să țină lucrurile sub secret până la lansarea oficială a game-pilot, în loc să afle toată lumea despre AI-ul seriei Galaxy S24.

Ne așteptăm ca Galaxy S24, S24+ și S24 Ultra să fie lansate în ianuarie 2024, potrivit mai multor zvonuri. Momentan nu se cunoaște o dată exactă de lansare și lucrurile se mai pot schimba până atunci.