Concept Galaxy S25 Ultra cu un al doilea ecran și cameră zoom de 150x

2007
Concept Galaxy S25 Ultra
Sursa foto: via androidheadlines.com

Chiar dacă până la seria Galaxy S24 mai avem ceva drum de parcurs, am scris recent de Galaxy S24 Ultra, încep să apară informații și despre seria Galaxy S25. Un nou concept de design a fost distribuit de canalul YouTube Technizo Concept. De data aceasta, conceptul Samsung Galaxy S25 Ultra este aici pentru a ne momi cu un lucru incredibil. Acest design este… ei bine, un pic nerealist, cel puțin pentru aceste zile.

Acest concept Galaxy S25 Ultra are de fapt un al doilea ecran pe spate. Forma generală a dispozitivului nu este cu mult diferită de cea pe care o avem cu Galaxy S23 Ultra. Cel mai probabil și Galaxy S24 Ultra va arăta în linii mari tot așa. Ei bine, părțile laterale par să fie puțin mai plate aici.

Concept Samsung Galaxy S25 Ultra

Designul camerei din spate la Galaxy S25 Ultra arată diferit de ce am văzut până acum la ultimele modele Ultra. Acum, lângă modulul foto spate, mă rog în zona camerelor, dar în partea de sus în dreapta, este un al doilea ecran. Nu este deloc mare, de fapt, este destul de mic. Totuși, a avea așa ceva pe spate s-ar putea dovedi a fi util.

Părțile de sus și de jos ale telefonului sunt plate și există patru camere pe spate. Toate tastele fizice se află în partea dreaptă și un ecran mare în față, potrivit Androidheadlines. Este un afișaj total, fără orificiu pentru cameră, lucru ce arată spectaculos.

AndroidHeadlines este un site fondat în 2010 și este una dintre cele mai importante surse de știri Android. Are sediul în Los Angeles, California. Oferă informații, analize, recenzii și opinii despre produsele Android.

Totuși, cum am scris mai sus, acest design pare la prima vedere nerealist. Nu știm dacă Samsung va implementa un astfel de design pe spatele unui telefon emblematic. Dar, nici nu putem să excludem în totalitate acest lucru. Totuși, suntem încă departe de Galaxy S25 Ultra, așa că cine știe cu ce va veni Samsung. Acesta este doar un design al unei terțe părți, totuși, o creație a imaginației. Dar nu trebuie să uităm că de imaginație Samsung nu duce lipsă.

Designerul își imaginează o cameră sub afișaj pentru acest smartphone, iar asta chiar s-ar putea întâmpla în realitate. Technizo Concept menționează, de asemenea, „150x zoom” în titlul și descrierea acestui trailer YouTube.

Adevăratul Galaxy S25 Ultra este de așteptat să sosească în T1 2025, așa că suntem încă departe de acel punct. Suntem practic peste un an și jumătate distanță de asta. În acest moment, nu avem idee cum va arăta Galaxy S25 Ultra.