Galaxy S6 și Samsung Galaxy S6 Edge se pot încărca wireless

2717

Galaxy S6 schimbat fundamental percepția lumii despre un smartphone Samsung. Și trebuie să precizăm că a schimbat-o mult în bine. Plasticul a ieșit din schemă, deoarece Samsung a optat pentru o construcție de sticlă și metal, design cu adevărat premium. De asemenea, a fost introdus un afișaj curbat pe marginile laterale, un afișaj Edge care a dus pe Samsung Galaxy S6 Edge deasupra a tot ce era atunci pe piață.

Nu este deloc surprinzător faptul că există încă foarte mulți utilizatori care mai folosesc seria Galaxy S6. Calitatea și performanțele acestui smartphone au făcut posibil acest lucru. Dar, după patru ani de la lansare și ani de folosire, mulți se întreabă dacă pot încărca wireless un Galaxy S6. Răspunsul este simplu, da! Este posibil să faceți acest lucru.

Pot încărca wireless un Samsung Galaxy S6?

Da, puteți încărca fără probleme Galaxy S6 fără fir, conform și SamMobile. S6 și Galaxy S6 Edge au fost de fapt primele smartphone-uri de la Samsung cu încărcare wireless ca opțiune de bază. Dispozitivele sunt activate de Qi, deoarece Samsung nu utilizează un standard propriu de încărcare fără fir. Aceasta înseamnă că le puteți încărca cu aproape orice încărcător fără fir activat de Qi. Compania a făcut un pas mai departe cu Galaxy Note 5 și S6 Edge+ prin introducerea unei încărcări rapide fără fir.

Noul pad de încărcare fără fir, care a fost introdusă în 2015 cu Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge și a fost construit din materiale precum sticla. Acest lucru a fost făcut pentru a se potrivi cu estetica noului smartphone pilot de atunci. Încărcătorul wireless era circular, pentru a permite utilizatorilor să localizeze cu ușurință centrul dispozitivului. Acest încărcător încă funcționează foarte bine.

Samsung Galaxy S6, S6 Edge și S6 Edge+ au fost primele primele dispozitive Samsung care au inclus sistemul mobil de plată Samsung Pay. În prima lună de vânzări, peste 6 milioane de bucăți din Galaxy S6 și S6 Edge au fost vândute consumatorilor la nivel global!

Prima generație a tehnologiei de încărcare fără fir a companiei Samsung a fost destul de lentă. A trebuit să lăsați smartphone-ul pe încărcătorul fără fir câteva ore pentru a obține o încărcare completă. A fost logic să faceți acest lucru seara înainte de culcare. Acest lucru pentru a vă asigura că telefonul a fost încărcat complet până dimineața.

Vitezele de încărcare fără fir s-au îmbunătățit de-a lungul anilor, dar încă nu sunt la viteza pe care o vrem. Dacă viteza de încărcare este cea de care aveți nevoie, atunci conectați telefonul la un încărcător cu fir. Dar trebuie să apreciem funcționalitatea acestei caracteristici pe S6 și S6 Edge. Poate să fie la îndemână în situațiile pe care probabil că nu le-ați imaginat când ați achiziționat unul dintre aceste smartphone-uri.