Samsung Galaxy S7 primește actualizarea de securitate din martie!

671
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Că viața este mereu surprinzătoare știm cu toții și acum acest lucru pare să-l confirme și compania Samsung. Cu mai bine de patru ani în urmă, Samsung a lansat o serie Galaxy S cu adevărat revoluționară. Au apărut atunci Samsung Galaxy S7 și S7 Edge. Au făcut furori dar, vremea este implacabilă!

Această serie Galaxy S7 nu mai primește actualizări majore de software dar actualizările de securitate încă mai vin. Acum actualizarea de securitate din martie a fost lansată, inclusiv îmbunătățirile din patch-urile din ianuarie și februarie, desigur. Acest lucru este normal pentru Samsung, Galaxy S7 ar trebui să primească doar trimestrial actualizări de securitate. Dar Galaxy S7 și S7 Edge au rămas la sufletul companiei Samsung și nu sunt uitate prea ușor.

Samsung Galaxy S7 a fost lansat în martie 2016

După ce Galaxy S7 a apărut pe piață la începutul lunii martie 2016, au primit cele mai recente actualizări de securitate în fiecare lună timp de trei ani. Când această perioadă s-a încheiat anul trecut, Samsung a promis că va actualiza dispozitivul în fiecare trimestru. Și, într-adevăr, așa a fost. În ianuarie 2020, Galaxy S7 Edge a primit corecția din decembrie, iar astăzi o altă actualizare este în curs.

De data aceasta, actualizarea lunii curente (martie) este disponibilă pentru Galaxy S7. Actualizarea ocupă un spațiu de memorie de 41MB și actualizează dispozitivele la versiunea de firmware G93xFXXS8ETC6. Funcțional, nu trebuie să vă așteptați la nicio modificare – dar o privire la Date software arată că patch-ul din martie este instalat. Desigur, acest lucru înseamnă că patch-urile din ianuarie și februarie – sau mai bine zis: toate îmbunătățirile care se găsesc în aceste patch-uri – au fost aplicate. Acest lucru face ca S7 să fie complet actualizat din punct de vedere al securității.

Galaxy S7 a fost lansat pe 21 februarie 2016, înaintea începerii MWC Barcelona, concomitent cu S7 Edge. 100.000 de bucăți din cele două au fost vândute în două zile de la lansarea oficială în Coreea și 48 de milioane la nivel mondial în 2016.

Patch-ul de securitate pentru S7 a fost lansat în Belgia și Olanda

Va fi interesant să vedem ce va face Samsung cu actualizările la Galaxy S7 în lunile următoare, a fost lansat de patru ani. Va continua Samsung actualizarea trimestrială în cel de-al cincilea an sau va decide decide să renunțe la programul trimestrial? Vom vedea ce se întâmplă în perioada următoare.

Actualizarea din martie este acum disponibilă prin OTA (Over-the-air) pe S7 în Olanda și Belgia, conform GalaxyClub. În zilele următoare va fi extinsă în toată Europa și mai devreme sau mai târziu va ajunge și în România. În orice caz, veți primi o notificare imediat ce noua actualizare este gata de descărcare. Puteți să verificați manual dacă accesați Actualizare software mergând în Setări și atingeți Descărcare manuală actualizări.