Galaxy S7 Edge este cel mai popular smartphone din Franța în 2018

1529
Potrivit unui infographic, Galaxy S7 Edge este cel mai popular smartphone din Franța, la doi ani după lansarea sa. Site-ul LeDénicheur, un site de comparare a prețurilor, a efectuat o grafică pe calculator „Life smartphone-uri”. Este un studiu pe primele 8 luni ale anului 2018 care evidențiază principalele tendințe ale acestei perioade. Nu este deloc surprinzător faptul că găsim pe Samsung, Huawei si Apple pe primele trei locuri ca cei mai populari producători. În infografic mai sunt menționate mărcile „emergente”, cum ar fi Xiaomi sau OnePlus, precum și evoluția prețurilor. Acest lucru face posibilă observarea situația de pe piața din Franța într-o singură imagine. Suntem siguri că în lunile următoare vor apărea schimbări majore pe această piață, având în vedere lansările ce vor urma.
Galaxy S7 Edge conduce dar și alte telefoane Samsung punctează.
Conform LeDénicheur, preluat de PhonAndroid, Xiaomi și OnePlus BlackView se poziționează destul de bine. „Xiaomi și OnePlus ca branduri emergente au telefoane high-end la un preț mult mai mic decât concurenții. OnePlus BlackView este un telefon pentru toate tipurile de piață„, concluzionează LeDénicheur. Samsung Galaxy S7 Edge este cel mai popular smartphone, la doi ani după lansarea sa. Potrivit studiului, Galaxy Edge S7, Huawei P8 Lite și Samsung Galaxy S8 sunt cele mai populare smartphone-uri în prima parte a anului 2018. De asemenea, avem o imagine de ansamblu asupra evoluției prețurilor a 8 smartphone-uri pe o perioadă de 12 luni și vedem că prețurile pot scădea în medie cu 42% pe un an. Studiul site-ului francez relevă că „proliferarea producătorilor, a gamelor de telefoane și evoluțiile tehnologice contribuie la o creștere a numărului de oferte. Conform PhonAndroid, în același timp este și un ritm crescut de lansări pe piață. Din aproape 4000 de oferte la care se face referire LeDénicheur, aproximativ 20% sunt din 2017″.

PhonAndroid este un site de știri din Franța fondat în 2010. PhonAndroid este cea mai bună comunitate dedicată știrilor Android și tehnologiei! Găsiți ultimele informații în materie de tehnologie, recenzii la telefoane mobile, la aplicații, jocuri pe calculator, sfaturi și multe altele. Un site serios făcut de profesioniști din domeniu.

Evoluția din piața smartphone-urilor nu se termină cu noi lansări mai mult sau mai puțin semnificative. Producătorii concurează la ingeniozitate cu noi „revoluții“. Putem menționa ecranele din ce în ce mai mari cum ar fi: Oppo Find X, Xiaomi Mi Mix 3 sau Honor Magic 2. Ca să nu mai vorbim de senzorii de amprentă în ecran care au revoluționat modul în care ne deblocăm smartphone-ul.