Peste 55 de milioane de Samsung Galaxy S7 vândute

1623

Pe măsură ce Samsung Galaxy S8 ne ia ochii, este timpul să vedem cum stă Galaxy S7 cu stocurile și vânzările. Conform Strategy Analytics, un lucru este sigur: a vândut peste 55 de milioane de exemplare în întreaga lume. Samsung Electronics a luat potul cel mare și a rămas cu casa plină, cu ultima sa generație de telefoane mobile inteligente.

Acum lumea așteaptă ca Galaxy S8 să doboare recordul.

Producătorul tech sud-coreean Samsung Electronics strălucește în universul Android. Fiind cel mai important producător de pe piață de o lungă perioadă de timp, dominația sa nu mai este pusă la îndoială.

Doar la sfârșitul anului trecut după episodul cu Galaxy Note 7, a avut o mică ezitare.

Cu toate acestea, după acest mic incident Samsung a revenit cu și mai multă forță și determinare.

Nu trebuie să uităm primul eveniment din anul 2016 pentru Samsung: succesul incredibil al lui Galaxy S7 și S7 Edge, care a batut toate recordurile de vânzări pentru companie.

 Strategy Analytics Inc. furnizează date și analize de afaceri și servicii de cercetare strategică în SUA și în lume. Compania oferă servicii despre dinamica pieței de consum. Oferă studii de piață, care includ telefoane mobile, tablete, dispozitive conectate, și analize competitive ale concurenților pentru telefoane mobile. Fondată în 1968, are sediul în Newton, Massachusetts, cu birouri în America de Nord, Europa și Asia. 

Potrivit datelor firmei Strategy Analytics, demarajul lui Galaxy S7 și S7 Edge a fost fenomenal și a continuat foarte bine în timp. Conform analizei lor, mai mult de 55 de milioane de Samsung Galaxy S7 și Samsung  S7 Edge au fost vândute în întreaga lume.

Această estimare se bazează pe cifrele din primul trimestru al anului 2017 prezentate de Samsung, care arată că 7.200.000 de telefoane Galaxy S7 și S7 Edge au fost vândute doar în primele trei luni ale anului. Producătorul sud-coreean a fost în măsură să reducă puțin prețurile, înainte de sosirea noilor sale smartphone-uri Galaxy S8 și S8+, stimulând dinamica pieții pentru Samsung Galaxy S7 și Samsung Galaxy S7 Edge.

Dar ultima sa generație de telefoane Galaxy S8, și-a îndeplinit deja obiectivul până acum, vom vedea ce urmează în 2017. Până acum numărul de pre-comenzi ale lui Galaxy S8 le depășesc pe cele din aceeași perioadă ale lui Galaxy S7. Acest lucru oferă prespective superioare de vânzări pentru duetul Galaxy S8 și S8+ în perioada imediat următoare.

În cazul în care mai apare un bonus, ne referim aici la Samsung Note 8 sau un al treilea dispozitiv high-end până la sfârșitul anului, Samsung va reuși sigur să-și bată din nou recordul.

VIAPhonAndroid