Galaxy S7 și S7 Edge vor fi în curând actualizate cu Android Oreo

1945

Două dintre cele mai celebre și iubite staruri ale lui Samsung, Galaxy S7 și S7 Edge vor primi în curând actualizarea Android 8.0 Oreo, cea mai recentă versiune a sistemului de operare mobil al lui Google. Cele două smartphone-uri lansate în 2016 au fost descoperite pe site-ul Wi-Fi Alliance, organism american de certificare, cu Android Oreo. În conformitate cu mai recente informații, aceasta este ultima actualizare majoră Android care va fi implementată pe Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge.

Cu mici derapaje și câteva alunecușuri, actualizarea cu Android 8.0 Oreo a ajuns la Samsung Galaxy S8 / S8+ la sfârșitul lunii februarie 2018. Câteva săptămâni mai târziu, gigantul high-tech a lansat actualizarea cu Android Oreo pe Galaxy Note 8. Potrivit site-ului Samsung Turcia, compania sud-coreeană a lucrat mai mult timp la proiectarea suprapunerii lui Android Oreo cu Samsug Experience pentru modelele Galaxy S7 / S7 Edge, Samsung Galaxy A5 și A3 (2017).

Conform informațiilor anterioare actualizarea cu Oreo ar fi trebuit să înceapă pe 13 aprilie. Dar, Samsung mai are astfel de obiceiuri de „respecta” termenele atunci când vine vorba de actualizări ale sistemului de operare. Acum cu această informație, de la Wi-Fi Alliance, implementarea acestei actualizări poate să înceapă în orce moment, noi sperăm ca va veni cât mai repede, oricum este foarte aproape.

Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge, care acum rulează pe sistemul de operare Android 7.0 Nougat, a fost văzut pe site-ul Wi-Fi Alliance, echipat cu cea ma recentă versiune Google Android 8.0 Oreo.

Cota de piață Android a fost de 87,5% la nivel mondial în trimestrul trei din 2016, principalul concurent iOS (Apple) avea o cotă de piață de 12,1%. În mai 2017, Google a anunțat că Android avea 2 miliarde utilizatori activi lunar. Din 2017, Android a depășit Microsoft Windows și a deveni cel mai popular sistem de operare pentru utilizarea internetului.

Din păcate, nu avem nicio modalitate de a afla – nici noi nici alte site-uri din domeniu și de a vă informa exact când actualizarea lui Galaxy S7 și S7 va începe să ruleze.

Samsung ar trebui să înceapă implementarea în următoarele săptămâni. Ca întotdeauna, desfășurarea se va face în valuri succesive: în funcție de zona în care locuiți, unii utilizatori vor aștepta mai mult, alții mai puțin până vor vedea pe dispozitivele lor notificarea despre apariția actualizării.

SURSĂPhonAndroid