Acasă Stiri Samsung Galaxy S8 a dat peste cap platforma AnTuTu - scor de...

Samsung Galaxy S8 a dat peste cap platforma AnTuTu – scor de peste 205.000 de puncte!

Samsung Galaxy S8 a trecut testul final la AnTuTu. Anul trecut, iPhone 7 și 3T OnePlus au fost notate cu scoruri de 181.807 puncte și 162.423 de puncte.

Samsung Galaxy S8 a depășit recent aceste performanțe și a realizat recent un scor remarcabil, 205.284 puncte, pe instrumentul de referință AnTuTu.

Mai trebuie să spunem ceva?

Veti înțelege desigur, Samsung Galaxy S8 este acum cel mai puternic de pe piața smartphone!

Noul campion are asigurat locul în Galaxie!

Samsung Galaxy S8 care a trecut și pe la Geekbench săptămâna trecută, acum arată ce poate și pe testerul de la AnTuTu.

AnTuTu, este cea mai populară platformă de testare pentru Android din lume. Are peste 100.000.000 de utilizatori și este Nr.1 în lume ca standard de referință pentru companiile de top. AnTuTu testează toate aspectele unui dispozitiv, inclusiv UX, GPU, memorie RAM, CPU etc. Fiecare element este evaluat individual și primește un scor. Aceste scoruri sunt utilizate pentru a clasifica dispozitivul printre celelalte dispozitive Android. 

După cum știți deja, următorul smartphone-pilot al constructorului corean Samsung, va fi oferit în două versiuni diferite.

Anumite modele vor fi echipate cu un procesor Snapdragon 835, iar celelalte cu un Exynos 8895 în funcție de piețele unde vor fi comercializate.

Toate însoțite de 4GB de RAM pentru versiunea internațională și 6GB de RAM pentru piața chineză.

Samsung nu vrea să intre în întrecere la memorii, cu toate acestea, acest nou criteriu de referință pare să confirme faptul că 4 GB de memorie RAM, sunt suficiente cu prisosință.

Cip-ul cu tehnologie de 10 nanometri, face ravagii și aduce un impuls semnificativ de performanță.

În plus, din cauza exclusivității temporare, care a fost acordată lui Samsung Electronics pentru cipul de la Qualcomm, Snapdragon 835 la momentul lansării sale, Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8 Plus, nu vor avea nici un concurent direct în această piață de smartphone-uri.

Samsung Galaxy S8 este așteptat la un preț de 799 de euro și 899 euro, pentru versiunea Galaxy S8 Plus.

În acest an, Samsung crește prețurile, dar oferă mai multă putere și capacitate de stocare dublată de când a ajuns la 64GB.

În ciuda creșterii prețurilor, nu există nici o îndoială că Samsung va reuși să vândă foarte mulți paleți din noua sa marfă.

Stiri

Samsung Odyssey Neo G9: cel mai puternic monitor de joc disponibil

Calitatea graficii și a sunetului în jocuri se îmbunătățește tot timpul. Prin urmare, pentru a se asigura că se pot bucura din...

Samsung depășește Intel, este cel mai mare producător mondial de cipuri

Divizia de semiconductori duce în ultimul timp greul pentru pentru Samsung. Compania Samsung a înregistrat profituri record în Q2 2021, în mare...

Galaxy Watch 4 cu o durată de viață a bateriei de 7 zile

Cele mai recente scurgeri și zvonuri de la Samsung Galaxy Watch 4 ne oferă o presupusă foaie de specificații și o durată...

Seria Galaxy S21 se vinde mai rău decât seria Galaxy S20

Seria Galaxy S21 a avut un început de an fantastic înainte de a ajunge chiar pe rafturi. Dar, la șase luni de...

Samsung pierde locul unu în Europa, Xiaomi este pe primul loc

Rezultatele Xiaomi din ultimele douăsprezece luni nu au fost nici pe departe incredibile, iar cele mai recente date de piață din Europa...

Dispozitivele Galaxy care vor primi actualizarea Android 12 și One UI 4.0

Interfața One UI 4.0 nu a fost momentan confirmată oficial, dar dacă Samsung nu decide să facă schimbări drastice filozofiei de proiectare...

Seria Samsung Galaxy S22 va avea o cameră de 50MP cu senzor RGBW

Samsung lucrează la un senzor de 200MP de ceva timp, care va ajunge mai întâi un smartphone Xiaomi Mi 12. Conform ultimelor...