Galaxy S8 cu o camera foto spate, la nivelul cu corpul smartphone-ului

2029

Într-o imagine postată pe rețeaua chineză Weibo, se face comparație între camerele foto din spate ale telefoanelor Samsung Galaxy S6 și S7, cu cea a viitorul Galaxy S8.

Se pare că Samsung vrea să renunțe la camera din spate cu aspect de cucui. :)

Dacă imaginea este legitimă, atunci Galaxy S8 va avea camera spate complet la același nivel cu corpul smartphone-ului, ceea ce duce designul aparatului la un aspect simplificat și armonios.

Cu toate acestea, comparația care se face cu denivelarea aparatului foto de la Galaxy S6 are o mica eroare – este de fapt 1.7mm, iar cel de pe Galaxy S7 măsoară 0.8mm. Asa că dacă luăm imaginile ca și credibile , înseamnă că cel care a postat aceste imagini în mod clar nu și-a făcut prea bine temele.

În conformitate cu dimensiunile scurgerilor anterioare, Samsung Galaxy S8 va măsura 5.51 x 2.84 x 0.28 inch, (140.14 x 72.20 x 7.30mm), pentru a face un telefon mai subțire și mai scurt decât Galaxy S7.

În același timp, se spune că Samsung vrea montarea unui ecran mai mare la Galaxy S8, astfel încât procesul de proiectare ar putea foarte bine nivela camera aducând-o la nivelul carcasei telefonului.

Noul terminal cu Android de la Samsung este pregătit să depășească tot ce este actualmente pe piață. Samsung încearcă să facă tot posibilul pentru a proteja viitorul smartphone de priviri indiscrete până la lansare.

Android a fost creat de Andrew E. „Andy” Rubin (născut în 1963), un american programator, inginer și antreprenor. El este creatorul celebrului Android. A lucrat cu o echipă din care a mai făcut parte Rich Miner, Nick Sears și Chris White. Android este o platformă software și un sistem de operare pentru dispozitive și telefoane mobile.

La câte scurgeri de informații apar despre viitoarele Galaxy S8, ne putem aștepta la un moment dat ca cineva cu un aparat de fotografiat, cu relații bune și acces în zonele sensibile, să le strice surpriza pregătită pentru lansare a celor de la Samsung.

Ultimele discuții indică spre un 29 martie, data la care ar trebui să vedem pentru prima dată acest telefon.

VIAPhoneArena