Acasă Stiri După cinci luni de folosire a lui Galaxy S8, concluzia - best...

După cinci luni de folosire a lui Galaxy S8, concluzia – best of the best

Samsung Galaxy S8 a ajuns în mâinile utilizatorilor în aprile acest an, un smartphone solid, ergonomic și futurist cu un super ecran, ca o concluzie după aproape șase luni de folosire putem trage una singură – best of the best.

Trebuie început cu Infinity Display, nu există un ecran mai bun, asta e sigur. Ca să ajungeți la concluzia asta trebuie să țineți acest telefon în mână, să priviți acest ecran să experimentați diferite aplicații, jocuri, să trăiți cu el zilnic.

Chiar dacă raportul de aspect de 18,5: 9 este puțin ciudat la început, odată ce vă obișnuiți cu el utilizarea unui alt smartphone este aproape imposibilă. Nu vă mai apropiați niciodată de un iPhone 7, de exemplu, simțiț ceva vechi și depășit în orice alt telefon.

Clar și răspicat, este smartphone-ul cu cel mai bun ecran de pe piață, nu mai căutați altceva Samsung Galaxy S8 bate tot.

Display-ul de pe Galaxy S8 poate rivaliza doar cu unul singur – cu Galaxy S8!

Nou lansatul Galaxy Note 8 a primit și el cel mai performant afișaj Infinity, sigur este la același nivel.

Varianta cu un procesor Exynos 8895 și 4GB de memorie RAM – este mai mult decât suficientă pentru a rula simultan mai multe aplicații pentru înfometați de putere.

O problemă minoră poate fi că interfața de utilizator Samsung Experience este un pic mai lentă uneori, când se comută între aplicații, de exemplu. Dar cea mai recentă versiune de Samsung Experience (8.5), urmează să ajungă pe Galaxy S8 în viitorul apropiat.

Performanțele camerelor foto. Clar sunt superioare tuturor celorlalte, iPhone 7 este mic copil.

În ceea ce privește claritatea, poate culoarea este uneori exagerată – dar culorile sunt o chestie care nu se discută – dar este destul de ușor să se rezolve acestă situație cu sistemul de editare al telefonului.

Nu putem să scriem despre Samsung Galaxy S8 fără să vorbim și de asistentul inteligent Bixby.

Atât Bixby Voice, cât și Bixby Vision sunt mai mult decât ideale, iar Bixby Home este deocamdată aproape inutil. În realitate, există puține lucruri pe care Bixby Home le face, este doar o altă aplicație de feed-uri și ne întrebăm dacă va fi utilă cuiva, este posibil.

Bixby Home, multe aplicații și servicii pot fi integrate în Bixby Home, cum ar fi Twitter, Facebook, Spotify și Galeria dvs., astfel încât să puteți accesa cele mai importante lucruri din acestea. Bixby Home face parte din ecranul de start al smartphone-ului dvs. și se lansează de fiecare dată când apăsați și eliberați butonul Bixby.

Bixby Voice este fantastic pentru că execută comenzi complexe, face cele mai elementare sarcini atunci când îi comandați să le facă. Bixby este un asistent digital relativ nou și este uimitor ce Samsung a reușit să realizeze într-o perioadă atât de scurtă de timp.

Samsung Galaxy S8 este un telefon fantastic, este un vârf de generație de la Samsung, sigur în viitor va fi depășit de alte telefoane ca dimensiuni de ecran, procesor și performanțe.

Momentan este cel mai bun de pe piață, este un smartphone ideal din toate punctele de vedere.

SourceSamMobile

Stiri

Samsung Galaxy Z Flip 3 îl primim în locul Galaxy Z Flip 2

Seria Samsung Galaxy S21 este deja disponibilă de mai multe luni și acum așteptăm noile dispozitive pliabile de la Samsung. Producătorul sud-coreean...

Samsung a lansat patch-ul de securitate din aprilie pentru seria Galaxy S8

Samsung a fost primul producător de dispozitive Android care a lansat patch-ul de securitate din aprilie 2021. Compania a lansat deja cea...

Samsung Electro-Mechanics produce un condensator ceramic foarte mic

Producătorul de componente electronice Samsung Electro-Mechanics a dezvoltat un condensator ceramic multistrat (MLCC), de mare capacitate, a declarat compania. Un condensator ceramic...

Samsung Galaxy A52 5G primește patch-ul de securitate din aprilie 2021

Samsung a început să lanseze patch-ul de securitate din aprilie 2021 pe smartphone-urile sale la sfârșitul lunii trecute. Cu toate acestea, majoritatea...

Samsung Galaxy Z Fold 3 va veni cu S Pen, dar fără un slot dedicat

Telefonul pliabil Samsung Galaxy Z Fold oferă o productivitate mai mare și multitasking mai bun, grație ecranului mare și capacității de a...

Actualizarea Sony PS5 aduce suport pentru Samsung TV de 120 fps 4K

Sony a lansat o actualizare pentru consola Sony PlayStation 5 care rezolvă problemele de compatibilitate cu televizoarele Samsung. Sony PS5 trebuia să...

Samsung a început dezvoltarea firmware-ului la Galaxy Z Flip 2 (3)

Samsung urmează să lanseze două noi smartphone-uri pliabile în acest an, câte unul din fiecare în seria Fold și Flip. Există indicii...