Acasă Stiri După cinci luni de folosire a lui Galaxy S8, concluzia - best...

După cinci luni de folosire a lui Galaxy S8, concluzia – best of the best

Samsung Galaxy S8 a ajuns în mâinile utilizatorilor în aprile acest an, un smartphone solid, ergonomic și futurist cu un super ecran, ca o concluzie după aproape șase luni de folosire putem trage una singură – best of the best.

Trebuie început cu Infinity Display, nu există un ecran mai bun, asta e sigur. Ca să ajungeți la concluzia asta trebuie să țineți acest telefon în mână, să priviți acest ecran să experimentați diferite aplicații, jocuri, să trăiți cu el zilnic.

Chiar dacă raportul de aspect de 18,5: 9 este puțin ciudat la început, odată ce vă obișnuiți cu el utilizarea unui alt smartphone este aproape imposibilă. Nu vă mai apropiați niciodată de un iPhone 7, de exemplu, simțiț ceva vechi și depășit în orice alt telefon.

Clar și răspicat, este smartphone-ul cu cel mai bun ecran de pe piață, nu mai căutați altceva Samsung Galaxy S8 bate tot.

Display-ul de pe Galaxy S8 poate rivaliza doar cu unul singur – cu Galaxy S8!

Nou lansatul Galaxy Note 8 a primit și el cel mai performant afișaj Infinity, sigur este la același nivel.

Varianta cu un procesor Exynos 8895 și 4GB de memorie RAM – este mai mult decât suficientă pentru a rula simultan mai multe aplicații pentru înfometați de putere.

O problemă minoră poate fi că interfața de utilizator Samsung Experience este un pic mai lentă uneori, când se comută între aplicații, de exemplu. Dar cea mai recentă versiune de Samsung Experience (8.5), urmează să ajungă pe Galaxy S8 în viitorul apropiat.

Performanțele camerelor foto. Clar sunt superioare tuturor celorlalte, iPhone 7 este mic copil.

În ceea ce privește claritatea, poate culoarea este uneori exagerată – dar culorile sunt o chestie care nu se discută – dar este destul de ușor să se rezolve acestă situație cu sistemul de editare al telefonului.

Nu putem să scriem despre Samsung Galaxy S8 fără să vorbim și de asistentul inteligent Bixby.

Atât Bixby Voice, cât și Bixby Vision sunt mai mult decât ideale, iar Bixby Home este deocamdată aproape inutil. În realitate, există puține lucruri pe care Bixby Home le face, este doar o altă aplicație de feed-uri și ne întrebăm dacă va fi utilă cuiva, este posibil.

Bixby Home, multe aplicații și servicii pot fi integrate în Bixby Home, cum ar fi Twitter, Facebook, Spotify și Galeria dvs., astfel încât să puteți accesa cele mai importante lucruri din acestea. Bixby Home face parte din ecranul de start al smartphone-ului dvs. și se lansează de fiecare dată când apăsați și eliberați butonul Bixby.

Bixby Voice este fantastic pentru că execută comenzi complexe, face cele mai elementare sarcini atunci când îi comandați să le facă. Bixby este un asistent digital relativ nou și este uimitor ce Samsung a reușit să realizeze într-o perioadă atât de scurtă de timp.

Samsung Galaxy S8 este un telefon fantastic, este un vârf de generație de la Samsung, sigur în viitor va fi depășit de alte telefoane ca dimensiuni de ecran, procesor și performanțe.

Momentan este cel mai bun de pe piață, este un smartphone ideal din toate punctele de vedere.

SourceSamMobile

Stiri

Concept Samsung Galaxy S22 Ultra: va fi un smartphone de excepție

În ultimele săptămâni am aflat multe despre noile modele din seria Galaxy S22 care vor fi anunțate la începutul anului 2022. Am...

Pagina de asistență pentru Samsung Galaxy S21 FE este iarăși activă!

Galaxy S21 FE, prietenos cu bugetul, dar cu specificații premium, încă nu ne dă pace. Este unul dintre telefoanele Samsung despre care...

Tastatura Samsung va veni cu integrare nativă Grammarly

Samsung și Grammarly au anunțat de două zile un parteneriat pentru a integra sugestiile de scriere Grammarly direct în tastatura Samsung pe...

Samsung Galaxy M33 5G: primele informații despre viitorul smartphone

Samsung lansează permanent noi telefoane din toate gamele sale. Dacă știm aproximativ mersul lansărilor pentru seria Galaxy S, nu suntem foarte siguri...

Galaxy A7 (2018) primește actualizarea de securitate din octombrie 2021

Samsung a lansat actualizarea de securitate din octombrie 2021 pe unul dintre smartphone-urile sale medii mai vechi. Actualizarea de securitate este acum...

Noile Samsung Galaxy Book cu cipuri Intel din a 11-a generație și 5G

Samsung a anunțat trei noi completări la seria sa Galaxy Book: Galaxy Book, Galaxy Book Odyssey și Galaxy Book Pro 360 5G....

Android 12 aduce pictograme care se colorează cu imaginea de fundal

În prezent, nu puteți instala oficial actualizarea Android 12 pe niciun telefon Samsung. Din fericire, programul beta pentru seria Galaxy S21 este...