Acasă Stiri Galaxy S8 și Galaxy S8 + cu prețuri de pornire de la...

Galaxy S8 și Galaxy S8 + cu prețuri de pornire de la 799 €

Prețurile pentru Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8 +, conform unor recente zvonuri pornesc de la 799 €, care, dacă este corect, înseamnă că în SUA costul ar putea fi un pic diferit.

Există posibilitatea ca în SUA, Samsung să mențină prețurile la fel, dar în dolari, totuși nu știm nimic despre acest lucru.

Potrivit unui recent zvon, Samsung Galaxy S8 va costa 799 € în Europa, în timp ce Samsung Galaxy S8+ va costa 899 €, ambele prețuri sunt ușor mai mari, dar nu sunt prea departe de prețurile pentru Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge de anul trecut.

Majorarea prețurilor nu știm dacă este justificată din punct de vedere tehnologic, vom vedea ce primim pentru acești bani doar atunci când vom vedea ce pot cu adevărat cele două receptoare de la Samsung.

În plus față de prețuri, culorile pentru ambele dispozitive vor fi puțin diferite.

 iPhone 5 Black Diamond. Preț 15,3 milioane US $, a fost considerat cel mai scump telefon din lume. A fost făcut din aur masiv de 135 grame de 24 carate, un ecran de safir, butonul de start din diamant negru de 26 carate. Carcasa este încrustată cu 600 de diamante albe, și logo-ul pe spate din 53 de diamante. 

Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ vor fi lansate în aceleași trei culori în care vor fi găsite și în magazinele cu amănuntul și on-line.

Negru, argintiu și violet sunt culorile pentru cele două telefoane de la Samsung.

Este posibil ca unele informații privind prețul să fie incorecte sau s-ar putea schimba după lansarea la vânzare a ambele dispozitive în 28 aprilie.

Disponibilitatea, desigur, ar putea fi diferită pentru UE, iar prețurile pot varia în funcție de fiecare regiune, astfel că 799 € și 899 € nu sunt neapărat prețurile pe care ar trebui să le vedem peste tot la aceste noi dispozitive.

Mai devreme, Ronald Quandt a scris că Galaxy S8 va avea un preț de pornire de 799 € și că Galaxy S8 + ar începe să se vândă de la 899 €.

MobileFun, un comerciant cu amănuntul din Marea Britanie, a început recent să accepte precomenzi pentru Galaxy S8 și S8+, în ciuda faptului că încă nu a fost anunțat nimic oficial de către Samsung. Văzând modul în care atât Quandt cât și MobileFun avansează exact aceași sumă, înclinăm să credem că acest lucru este mai mult decât o coincidență.

Aceste prețuri vehiculate sunt pentru dotările de bază, așa că pentru unele mofturi suplimentare prețurile ar trebui să mai crească puțin. Să sperăm că nu vom da o mică avere pe aceste telefoane.

Samsung este setat pentru a dezvălui Galaxy S8 și Galaxy S8+ la evenimentul din New York la sfârșitul acestei luni, pe 29 martie.

Până atunci în mod sigur vor mai transpira informații despre aceste telefoane.

Prețul exact și disponibilitatea lor pe piață vor fi probabil anunțate în cursul acestui eveniment.

Stiri

Samsung are o cotă de piață enormă pe piața globală TV în Q3 2020

Samsung Electronics Co. a rămas cel mai mare furnizor de televizoare din lume în Q3 2020. Informația a fost făcută publică de...

Samsung exportă din India de 20 de ori mai multe telefoane decât Xiaomi

Marea majoritate a telefoanelor mobile care au fost exportate din India în trimestrului trei 2020 au fost realizate de Samsung. Companiile de...

Samsung Galaxy Z Fold 3 cu S Pen va fi lansat în iunie 2021

Ultimele zvonuri afirmă că Samsung va lansa următorul smartphone cu ecran pliabil în iunie 2021. Botezat cu numele Galaxy Z Fold 3,...

Samsung Galaxy S21 Ultra singurul model din serie cu ecran curbat

Samsung este un brand care începe anul cu lansarea dispozitivelor sale din seria Galaxy S. Anul viitor, compania este pregătită să-și lanseze...

Serviciul Samsung TV Plus disponibil pe mai multe telefoane Galaxy

Compania sud-coreeană a introdus serviciul său gratuit Samsung TV Plus în 2015. Dar acesta a început să capete o importanță tot mai...

Câteva sfaturi despre cum trebuie păstrat smartphone-ul curat

Spălarea minuțioasă a mâinilor și alte practici igienice au devenit aspecte cheie ale vieții noastre de zi cu zi. La fel menținerea...

iPhone 12 Pro Max vs Galaxy Note 20 Ultra: Care este cel mai bun?

Smartphone-uri de excepție sunt destul de puține pe piață, în mare parte și din cauza prețului mare. Recent am primit un nou...