Galaxy S8 și Galaxy S8 + cu prețuri de pornire de la 799 €

2044

Prețurile pentru Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8 +, conform unor recente zvonuri pornesc de la 799 €, care, dacă este corect, înseamnă că în SUA costul ar putea fi un pic diferit.

Există posibilitatea ca în SUA, Samsung să mențină prețurile la fel, dar în dolari, totuși nu știm nimic despre acest lucru.

Potrivit unui recent zvon, Samsung Galaxy S8 va costa 799 € în Europa, în timp ce Samsung Galaxy S8+ va costa 899 €, ambele prețuri sunt ușor mai mari, dar nu sunt prea departe de prețurile pentru Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge de anul trecut.

Majorarea prețurilor nu știm dacă este justificată din punct de vedere tehnologic, vom vedea ce primim pentru acești bani doar atunci când vom vedea ce pot cu adevărat cele două receptoare de la Samsung.

În plus față de prețuri, culorile pentru ambele dispozitive vor fi puțin diferite.

 iPhone 5 Black Diamond. Preț 15,3 milioane US $, a fost considerat cel mai scump telefon din lume. A fost făcut din aur masiv de 135 grame de 24 carate, un ecran de safir, butonul de start din diamant negru de 26 carate. Carcasa este încrustată cu 600 de diamante albe, și logo-ul pe spate din 53 de diamante. 

Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ vor fi lansate în aceleași trei culori în care vor fi găsite și în magazinele cu amănuntul și on-line.

Negru, argintiu și violet sunt culorile pentru cele două telefoane de la Samsung.

Este posibil ca unele informații privind prețul să fie incorecte sau s-ar putea schimba după lansarea la vânzare a ambele dispozitive în 28 aprilie.

Disponibilitatea, desigur, ar putea fi diferită pentru UE, iar prețurile pot varia în funcție de fiecare regiune, astfel că 799 € și 899 € nu sunt neapărat prețurile pe care ar trebui să le vedem peste tot la aceste noi dispozitive.

Mai devreme, Ronald Quandt a scris că Galaxy S8 va avea un preț de pornire de 799 € și că Galaxy S8 + ar începe să se vândă de la 899 €.

MobileFun, un comerciant cu amănuntul din Marea Britanie, a început recent să accepte precomenzi pentru Galaxy S8 și S8+, în ciuda faptului că încă nu a fost anunțat nimic oficial de către Samsung. Văzând modul în care atât Quandt cât și MobileFun avansează exact aceași sumă, înclinăm să credem că acest lucru este mai mult decât o coincidență.

Aceste prețuri vehiculate sunt pentru dotările de bază, așa că pentru unele mofturi suplimentare prețurile ar trebui să mai crească puțin. Să sperăm că nu vom da o mică avere pe aceste telefoane.

Samsung este setat pentru a dezvălui Galaxy S8 și Galaxy S8+ la evenimentul din New York la sfârșitul acestei luni, pe 29 martie.

Până atunci în mod sigur vor mai transpira informații despre aceste telefoane.

Prețul exact și disponibilitatea lor pe piață vor fi probabil anunțate în cursul acestui eveniment.

VIAAndroidHeadlines