Galaxy S8 mult mai inteligent, cu un design „șmecher” și aparat foto mai performant

Galaxy S8 va avea "un design șmecher" un aparat de fotografiat îmbunătățit, precum și multă inteligență artificială - Lee Kyeong-tae vice-președinte la Samsung Mobile

2368

Samsung Electronics – „Galaxy S8 o să vină cu un design șmecher, aparat de fotografiat mult îmbunătățit, și mai multă inteligență artificială„.

În timpul unei conferințe de presă, Lee Kyeong-tae vice-președinte la Samsung Mobile a dezvăluit că viitorul Galaxy S8 va avea „un design șmecher” un aparat de fotografiat îmbunătățit, precum și multă inteligență artificială.

Acest lucru ar putea avea de-a face cu achiziționarea de către Samsung Electronics a societății Viv Labs, a cărui co-fondatori au creat Siri, asistent virtual Apple iOS. Totuși, Lee Kyeong a refuzat să comenteze dacă Samsung va integra tehnologia Viv Labs în Galaxy S8.

J.K. Shin, fost CEO al Samsung Mobile, a declarat acționarilor că societatea lucrează cu autoritățile de reglementare și experți independenți să controleze fiecare aspect al viitorului dispozitiv, inclusiv hardware, software-ul și procesele de fabricație. Compania high-tech din Coreea de Sud este foarte atentă cu fiecare aspect al viitorului telefon smartphone. Samsung Electronics a ajuns în această poziție pe piața mondială a telefoanelor mobile datorită calității și fiabilității produselor sale.

De asemenea, am aflat că Samsung Galaxy S7 este pe cale să devină cel mai bine vândut mobil al companiei Samsung și continuă încă să se vândă foarte bine, în ciuda problemelor avute cu  Galaxy Note 7.

SURSĂPhoneArena