Acasă Stiri Samsung Galaxy S8 trece testul în friteuză și continuă să funcționeze

Samsung Galaxy S8 trece testul în friteuză și continuă să funcționeze

Un brand de bere scoțian numit Tennents Lager a decis să prăjească celebrul smartphone pilot de la Samsung, Galaxy S8. Scufundat timp de 60 de secunde în ulei cu punct de fierbere la 220°, telefonul a supraviețuit și a putut răspunde la apeluri!!!

Atunci când o persoană normală decide să achiziționeze un smartphone, cum ar fi Samsung Galaxy S8, își pune întrebări legitime cu privire la puterea sa, la durabilitate și longevitate. Are grijă de viitorul său telefon, îl va proteja de intemperii și orice altfel de agresiuni fizice.

Niciodată nu își va pune problema ca această minune tehnologică să ajungă în flăcările iadului, în friteuză!

Știm că lumea este plină de multe creaturi sadice și periculoase, capabile să provoace daune din cele mai grave chiar și la smartphone-uri scumpe și high-end. Aceștea sunt indivizi care doresc să vadă ecrane și camere foto sparte și zgâriate, pentru a vedea limitele (uneori dincolo de limite) de rezistență a acestor sensibile și elegante aparate.

Știm cu toții fragilitatea acestor smartphone-uri, și în special a celor mai recente, care încorporează mai multe componente din sticlă și tehnologii foarte delicate. Uneori, doar un pic de șoc, din nimic, poate face BUMM și gata.

De exemplu, Samsung Galaxy S8 a fost supus la tortură cu un polizor electric, un alt Samsung Galaxy S8, a fost lansat de la o înălțime de 30 de metri(dintr-o dronă), împachetat în „jeleu”, peste altul a trecut roata unui camion!

Toate acestea pentru a testa trăinicia și rezistența reală a tehnologiei smartphone sud-coreene.

Pentru a experimenta rezistența unui smartphone Samsung Galaxy, unii au decis să meargă mai departe decât un tradițional test de rezistență.

Un brand de bere scoțian numit Tennent’s Lager a decis să prăjească în ulei pe Galaxy S8 de la Samsung.

Într-un videoclip, care poate fi văzut în acest articol, telefonul a fost îmbrăcat cu aluat, probabil și bine condimentat, înainte de scufundare timp de 60 de secunde în ulei în fierbere, pentru a obține… chipsuri!?

După botezul său cu șampanie în aprilie, la lansare, Galaxy S8 se confruntă acum cu flăcările iadului, o friteuză. La urma urmei, Galaxy S8 nu a fost conceput pentru a supraviețui unui astfel de tratament.

Prin urmare, era de așteptat ca smartphone-ul să explodeze, bucătăria să ia foc și bucătarii să o ia la fugă. Dar nu! Smartphone-ul sună încă atunci când este solicitat. Ecranul său continuă să funcționeze aproape perfect.

Ca un telefon serios și de încredere ce este, după acest tratament de șoc, Galaxy S8, încă mai continuă să-și facă treaba, el primește apeluri! Numai daune colaterale, senzorul de amprentă digitală, puțin pârlit. Să fim sinceri ne așteptam la cu totul alceva – daună totală!

Nu știm și nu deducem din acest videoclip dacă telefonul Samsung, îmbibat în aluat și prăjit în ulei este comestibil. Nu credem că cei doi au gustat din creația lor.

Chiar dacă aveți un Samsung Galaxy S8 și o friteuză acasă și sunteți puși pe fapte necurate, nu vă sfătuim să faceți acest lucru!

Stiri

Samsung Galaxy S22 Ultra primește cameră foto de la Olympus

Din ce în ce mai multe mărci de smartphone-uri caută să colaboreze cu producători renumiți de camere și obiective pentru a îmbunătăți...

Samsung Smart TV va pierde accesul la aplicațiile Google Play Movies & TV

Google a făcut unele modificări la ofertele sale pentru televizoarele inteligente de la lansarea Google TV anul trecut. Acum, compania a anunțat...

Samsung pe locul trei în UE la dispozitive pentru case inteligente în Q4 2020

Samsung Electronics a fost între primii cinci jucători de pe piața produselor pentru case inteligente în Europa în Q4 2020. Datele au...

Samsung Odyssey G9 de 49 inch actualizat la DisplayHDR 2000

Samsung a lansat monitoarele sale pentru jocuri Odyssey G7 și Odysesy G9 în urmă cu aproape un an. La sfârșitul săptămânii trecute...

Samsung SDI va furniza baterii EV pentru compania americană Rivian

Rivian este un producător american de automobile și o companie de tehnologie auto fondată în 2009. Rivian a anunțat oficial că celulele...

Samsung Galaxy S21 FE: un nou telefon mai ieftin este în lucru

Multora le place aspectul gamei Samsung Galaxy S21, dar când vine vorba de prețuri, chiar scăzute față de Galaxy S20, acestea sunt...

Este posibil ca Samsung Galaxy Z Fold Lite să nu mai fie lansat anul acesta

Samsung va lansa doar două smartphone-uri pliabile anul acesta, potrivit mai multor informații. Presa susține că gigantul sud-coreean va lansa doar succesorii...