Samsung Galaxy S8 Mini cu ecran de 5,3 inch și Snapdragon 821

1632
Samsung va lansa o versiune a lui Galaxy S8, numit Samsung Galaxy S8 Mini, acest model va avea un ecran de 5,3 inch și un procesor Snapdragon 821. Galaxy S8 este, fără îndoială, unul dintre cele mai bune smartphone-uri lansate în acest an, dacă nu cel mai bun. Cu Galaxy S8 și S8+, Samsung a dat lovitura în acest an. Dar pentru unii utilizatori Galaxy S8 este prea mare. Fanii de formate compacte ar dori un model mai mic. Samsung a auzit mesajul lor și pregătește un Galaxy S8 Mini. După lansarea oficială a lui Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ în această primăvară, speram că zvonurile despre seria S8 să ia sfârșit, dar aceste scurgeri de informații continuă și ele sunt unul dintre fenomenele cele mai interesante din peisajul industriei de telefonie mobilă, sunt sarea și piperul din această zonă a tehnologiei viitorului. După cum se dovedește, Samsung nu renunță la brand-ul Galaxy S8 încă, iar multe astfel de informații au fost și mai sunt despre Samsung Galaxy S8 Active. Seria Active este deja o tradiție atunci când vine vorba de dispozitivele Samsung. Un Samsung Galaxy S8 Mini a apărun acum, prezentând un design vizual asemănător cu frații săi mai mari, dar cu un interior ceva mai modest. În termeni de performanță, ar fi mai puțin puternic decât celelalte două modele. Potrivit acestei informații, Galaxy S8 Mini nu va fi alimentat de Qualcomm Snapdragon 835, dar va folosi în schimb procesorul Snapdragon 821 de anul trecut. Acesta va conține 4 GB de memorie RAM, dar stocarea sa internă va fi redusă la jumătate, până la o capacitate de 32 GB. Un raport de aspect de 18,5: 9 și foarte probabil un cititor de iris, caracteristică ce o găsim doar pe telefoanele emblematice, vor fi pe viitorul S8 Mini. În ceea ce privește mărimea, va fi un „mini” doar în comparație cu modelele mai mari Galaxy S8, deoarece ecranul său este de 5,3 inch în diagonală, și va păstra același design Infinity Display. Cu toate acestea, ramele de sus și de jos, vor fi mai înalte. Camera foto din spate se spune că rămâne neschimbată, ceea ce înseamnă că cei 12 MP sunt un lucru binevenit. Cu un astfel de model, Samsung ar putea ridica în continuare cota de piață. Vânzările de Galaxy S8 și S8+ merg foarte bine, sunt excelente, dar Samsung nu este împotriva unui câștig în plus, mai ales că un Galaxy S8 Mini nu are prea multă concurență pe acest segment de piață. Numai Xperia Compact ar putea concura într-adevăr cu un astfel de produs.

Galaxy S5 Mini a fost lansat în iulie 2014, cu un display de 4,5 inch, 1.4 GHz, Exynos 3470 Quad, 8 MP camera spate și 2,1 MP în față. Ca performanță, caracteristici, afișare și preț a avut succes în rândul utilizatorilor, peste 85% dintre posesori au fost încântați de acest telefon.

De la Galaxy S5 Mini, Samsung a renunțat la această gamă de telefoane, acum probabil la cererea fanilor este posibil să readucă acestă serie „mini” pe piață. Piața pentru dispozitivele de ultimă generație de formă mai mică a fost relativ neexploatată în ultimii ani, astfel încât Samsung, s-ar putea dovedi că a luat o bună decizie de afaceri. Aceste informații, desigur, rămân să fie confirmate, dar vom aștepta și vom vedea dacă acest dispozitiv se materializează. Pentru moment, însă, vă sugerăm să luați acest zvon ca făcând parte din farmecul vieții, dar nu trebuie să spunem „nu” niciodată.