Samsung Galaxy S8 o nouă prezentare de la Ghostek

1941

Samsung Galaxy S8, prezentat îmbrăcat modern, atrăgător, elegant și sexy de Ghostek.

Ghostek prezintă pe Galaxy S8, plasat în interiorul lui Atomic 3, o husă impermeabilă a brandului.

Ghostek, este un producător American de accesorii elegante și durabile pentru a proteja telefoanele. Are sediul în Brooklyn Terminal, în New York, SUA. Brand-ul este specializat în crearea de produse cu design modern și estetic, robuste dar și frumoase.

Samsung Galaxy S8 va sosi evident în această primăvară pe piața mondială, fără îndoială potențialii cumpărători și nu numai, sunt interesați despre orice informație care transpiră despre acest terminal și despre la ce să se aștepte de la el, fie bine fie rău.

Nu există nici un nume de brand SAMSUNG în partea de sus, așa cum este cazul cu smartphone-urile Samsung Galaxy din trecut și din prezent.

Numele a fost mutat în rama de jos a telefonului.

Am auzit din nou și din nou că Samsung va elimina butonul de start fizic în următorul Galaxy, pentru un „all-ecran frontal.”

Atomic 3, de la Galaxy S8 lasă câteva detalii libere. Cum ar fi camera unică și lipsa unui buton de pornire de pe partea din față.

Este din ce în ce în ce mai greu de spus care dintre aceste scurgeri despre Galaxy S8 vor fi legalizate în final.

Surse din industrie, afirmă mai ales în ultimele luni că Samsung intenționează să revizuiască proiectarea la gama Galaxy S.

Galaxy S8 ar fi primul beneficiar de această reproiectare completă, așa că ne așteptăm la ceva diferit de ceea ce ne-am obisnuit.

Display-ul curbat dual margine este arătată în plină glorie, dar nu am observat nimic ieșit din comun. Partea din spate nu dispune de un senzor de amprentă digitală ceia ce rapoartele anterioare sugerează, dar a existat zvonul că Samsung va include unul sub display, motiv pentru care nu este vizibil în imagine.

LED-ul flash de pe partea din spate nu este vizibil, un pic îngrijorătoare observația, deoarece acel element este foarte util.

Dacă această prezentare de la Ghostek este corectă, înseamnă că unele zvonuri sunt verificate, iar unele sunt încă în discuție.

Dar indiferent de ce schimbări de design vor mai fi făcute, Samsung încă le ascunde destul de bine, totul despre Galaxy S8, va fi făcut public în viitorul foarte apropiat.

VIABGR