Acasă Stiri Samsung Galaxy S8 Plus cu o capacitate a bateriei de 3500 mAh

Samsung Galaxy S8 Plus cu o capacitate a bateriei de 3500 mAh

Capacitatea bateriei lui Samsung Galaxy S8 Plus pare în cele din urmă să fie confirmată. Avem acum o imagine „furată” cu o baterie de 3.500 mAh, în mod vizibil pentru S8 Plus, care vine de pe Weibo.

Pentru anul 2017, o capacitate a acumulatorului de 3.500 mAh pe un smartphone rămâne o medie bună, totuși, nu putem să nu remarcăm că este o capacitate mai mică decât a lui Samsung Galaxy S7 Edge (3.600 mAh).

Atunci când specificațiile lui Samsung Galaxy S8 Plus au apărut pe contul Twitter al Evleaks, luna trecută, unele elemente despre receptor nu au fost menționate, inclusiv capacitatea bateriei.

Cu toate acestea, o informație din mass-media coreeană, a citat declarațiile unui reprezentant oficial al Samsung, care vorbea despre prezența unui acumulator de 3.000 mAh, în modelul Galaxy S8 de 5.8-inch și a unui acumulator cu o capacitate de 3.500 mAh pentru versiunea S8 Plus.

Aceste valori de capacitate pentru baterie pot părea un pic slăbănoage, date fiind dimensiunile de ecran ale celor două smartphone-uri.

O problemă legată direct de designul fără margini a telefoanelor, pentru a propune ecrane XXL pe dispozitive destinate totuși să mențină dimensiuni rezonabile, este că producătorii sunt privați de spațiul necesar pentru a introduce o baterie mai mare.

Desigur, această capacitate de 3.500 mAh, nu înseamnă în mod automat că autonomia lui Samsung Galaxy S8 Plus, nu va fi cel puțin echivalentă cu cea a lui Galaxy S7 Edge (deja excelentă), sau poate mai bună. Autonomia unui smartphone nu depinde doar de capacitatea bateriei sale.

 Bateria electrică a fost inventată de fizicianul și omul de știință italian Alessandro Volta în anul 1800. Numele său a fost dat unității de tensiune electrică (volt). În 1859, fizicianul francez Gaston Plante a inventat prima baterie reîncărcabilă pe bază de acid de plumb, un sistem care este folosit și astăzi. 

Procesoarele de ultimă generație produse de Samsung Electronics, Snapdragon 835 și Exynos 8895, care vor fi produse pentru cele două viitoare smartphone-uri, în funcție de piața de desfacere, vor avea un cuvânt greu de spus în acestă privință.

Cu tehnologia de fabricație de 10 nm, vor oferi cu siguranță o eficiență energetică mult îmbunătățită, iar durata de viață a bateriei va fi la nivelul viitorului telefon pilot de la Samsung.

În plus, trebuie să luăm în considerare, de asemenea, și optimizările care în mod sigur Samsung la va aduce software-ului pentru două smartphone-uri, în plus față de cele deja oferite prin intermediul Android Nougat.

De acest lucru vom fi siguri abia atunci când vom avea cele două telefoane Galaxy S8 în mînă. Mai avem puțin până atunci.

Stiri

Tot ce știm despre seria Galaxy S21: specificații, design, posibilă lansare

Seria Galaxy S există de peste un deceniu și, din acel moment, a devenit una dintre cele mai bine vândute linii de...

Samsung „schițează” viitorul telefoanelor pliabile-multiple și rulabile

Samsung își dezvoltă tehnologia ecranului OLED flexibil de ani de zile. Compania a fost una dintre primele din lume care a lansat...

Ce este tehnologia UWB aflată pe Note 20 Ultra și Galaxy Z Fold 2?

UWB sau Ultra-Wide Band, este primul pas pentru ca smartphone-ul să înlocuiască în siguranță cheile casei și ale mașinii. Modelul Samsung Galaxy...

Samsung Galaxy Buds Beyond certificate de NRRA, lansare iminentă

Aproape sigur Galaxy Buds Beyond, viitoarele căști TWS Samsung, vor avea o baterie mare 472 mAh. Căștile wireless au fost zilele trecute...

Barele de sunet Samsung pot fi controlate vocal cu Alice de la Yandex

Samsung Electronics extinde numărul de dispozitive care acceptă funcții de control vocal pe baza asistentului inteligent Alice. Acum, proprietarii liniei de bare...

Astăzi îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul României

Ziua de 30 noiembrie este marcată ca una din cele mai importante sărbători românești. Este ziua în care îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul...

NEON va fi disponibil pe smartphone-urile Galaxy de luna viitoare

La CES 2020 Las Vegas, Samsung a anunțat NEON, un produs pe care compania îl numește un om artificial. O descriere de...