Acasă Stiri Samsung Galaxy S8 Plus cu o capacitate a bateriei de 3500 mAh

Samsung Galaxy S8 Plus cu o capacitate a bateriei de 3500 mAh

Capacitatea bateriei lui Samsung Galaxy S8 Plus pare în cele din urmă să fie confirmată. Avem acum o imagine „furată” cu o baterie de 3.500 mAh, în mod vizibil pentru S8 Plus, care vine de pe Weibo.

Pentru anul 2017, o capacitate a acumulatorului de 3.500 mAh pe un smartphone rămâne o medie bună, totuși, nu putem să nu remarcăm că este o capacitate mai mică decât a lui Samsung Galaxy S7 Edge (3.600 mAh).

Atunci când specificațiile lui Samsung Galaxy S8 Plus au apărut pe contul Twitter al Evleaks, luna trecută, unele elemente despre receptor nu au fost menționate, inclusiv capacitatea bateriei.

Cu toate acestea, o informație din mass-media coreeană, a citat declarațiile unui reprezentant oficial al Samsung, care vorbea despre prezența unui acumulator de 3.000 mAh, în modelul Galaxy S8 de 5.8-inch și a unui acumulator cu o capacitate de 3.500 mAh pentru versiunea S8 Plus.

Aceste valori de capacitate pentru baterie pot părea un pic slăbănoage, date fiind dimensiunile de ecran ale celor două smartphone-uri.

O problemă legată direct de designul fără margini a telefoanelor, pentru a propune ecrane XXL pe dispozitive destinate totuși să mențină dimensiuni rezonabile, este că producătorii sunt privați de spațiul necesar pentru a introduce o baterie mai mare.

Desigur, această capacitate de 3.500 mAh, nu înseamnă în mod automat că autonomia lui Samsung Galaxy S8 Plus, nu va fi cel puțin echivalentă cu cea a lui Galaxy S7 Edge (deja excelentă), sau poate mai bună. Autonomia unui smartphone nu depinde doar de capacitatea bateriei sale.

 Bateria electrică a fost inventată de fizicianul și omul de știință italian Alessandro Volta în anul 1800. Numele său a fost dat unității de tensiune electrică (volt). În 1859, fizicianul francez Gaston Plante a inventat prima baterie reîncărcabilă pe bază de acid de plumb, un sistem care este folosit și astăzi. 

Procesoarele de ultimă generație produse de Samsung Electronics, Snapdragon 835 și Exynos 8895, care vor fi produse pentru cele două viitoare smartphone-uri, în funcție de piața de desfacere, vor avea un cuvânt greu de spus în acestă privință.

Cu tehnologia de fabricație de 10 nm, vor oferi cu siguranță o eficiență energetică mult îmbunătățită, iar durata de viață a bateriei va fi la nivelul viitorului telefon pilot de la Samsung.

În plus, trebuie să luăm în considerare, de asemenea, și optimizările care în mod sigur Samsung la va aduce software-ului pentru două smartphone-uri, în plus față de cele deja oferite prin intermediul Android Nougat.

De acest lucru vom fi siguri abia atunci când vom avea cele două telefoane Galaxy S8 în mînă. Mai avem puțin până atunci.

Stiri

Galaxy S21 FE va intra în fabricație în iulie, are specificații premium

Potrivit tuturor informațiilor de până acum, Samsung va lansa smartphone-ul Galaxy S21 FE mai târziu în acest an. Urmând modelul lui Galaxy...

Samsung Galaxy Buds 2 în curând în mai multe culori

Au trecut doi ani de când Samsung a prezentat primul set Galaxy Buds - împreună cu seria Galaxy S10. De atunci, au...

Brevet pentru husă de protecție la Samsung Galaxy Z Flip 3

În această vară Samsung va prezenta noile sale smartphone-uri pliabile, probabil un eveniment Galaxy Unpacked va fi organizat în iulie. Ieri a...

Note 20 și Galaxy S20 primesc o nouă funcție de cameră de la Galaxy S21

De mai mult timp caracteristicile emblematice exclusive Samsung de pe telefoanele de top trec pe cele mid-range sau telefoanele mai vechi de...

Galaxy Tab S7 Lite în culoarea roz, cu S Pen și Book Cover

Știm de câteva luni că viitoarea tabletă Galaxy Tab S7 Lite ar trebui să ajungă pe rafturi în patru culori: negru, verde,...

Samsung Semiconductor va detrona Intel în câteva săptămâni

După câțiva ani în urma companiei americane Intel în ceea ce privește vânzările de semiconductori, Samsung ar putea în cele din urmă...

Pagini de asistență Galaxy Tab A7 Lite pe mai multe site-uri oficiale

Încă un alt indiciu a apărut online care sugerează o lansare iminentă a tabletei Samsung Galaxy Tab A7 Lite. Mai multe pagini...