Scurgere foto cu un Samsung Galaxy S8+ de culoare aurie

2442

Cu cât se apropie mai mult data de lansare a celor două viitoare receptoare de la Samsung, Galaxy S8 și Galaxy S8+, scurgerile de informații și fotografii se intensifică în mod constant pe fluxurile de știri.

De-a lungul ultimele două săptămâni de la Mobile World Congress 2017 de la Barcelona, observațiile și detaliile referitoare la așa-numitul Galaxy S8 și Galaxy S8+, au fost tot mai abundente.

Ceea ce capătă sens având în vedere anunțarea programată în cursul acestei luni.

Știri care sugerează că „Sammy” oferă șapte opțiuni de culoare au venit acum pe Twitter din partea @mmddj_china.

De asemenea avem și o scurgere foto cu un Samsung Galaxy S8+ de culoare aurie.

Potrivit lui Ming-Chi Kuo, analist renumit de la KGI Securities, versiunea aurie va fi însoțită și de negru strălucitor, negru mat, albastru, culoarea orhideei, argintiu și roz.

Iată ce mai confirmă raportul analistului sus citat, Galaxy S8 va veni în două dimensiuni, de 5.8 inch și 6,2 inch, ambele cu o rezoluție de 2960×2400 WQHD+.

Ambele vor avea margini curbate și nu vor avea nici un buton fizic acasă. În față, se va găsi un emițător cu LED-IR și senzor de recunoaștere a irisului.

 Un LED IR, este un LED special care transmite razele infraroșii, acestea împreună cu receptoare IR, sunt frecvent utilizate ca senzori. Ochiul uman nu poate vedea radiațiile infraroșii, nu este posibil ca o persoană să identifice dacă LED-ul IR lucrează sau nu și poate fi utilizat pentru o cameră sau un senzor pe un telefon mobil. 

SUA, China și Japonia vor avea modele care rulează pe Qualcomm Snapdragon 835 în timp ce Europa și restul Asiei va primi Exynos 8895. Un câștig net pentru Samsung deoarece produce și Snapdragon 835 și Exynos 8895 .

Din cauza ramei aproape fără margini și colțurilor rotunjite, dispozitivele nu vor fi excesiv de mari în comparație cu telefoanele anterioare.

Noua scurgere cu Samsung Galaxy S8+ în culoarea aurie ne ofera câteva detalii dacă privim atent la telefon.

Butonul fizic este absent, lucru care este vehiculat de ceva timp, bara de navigație este pe ecran, precum și curbura ecranului.

Telefonul este dotat cu recunoaștere facială – după cum reiese din mulțimea de senzori de deasupra ecranului.

Samsung va dezvălui Galaxy S8 și S8+ la New York, la 29 martie, iar telefoanele ar putea fi disponibile pentru piață începând cu 21 aprilie.

VIAAndroidCentral