Acasă Stiri Scurgere foto cu un Samsung Galaxy S8+ de culoare aurie

Scurgere foto cu un Samsung Galaxy S8+ de culoare aurie

Cu cât se apropie mai mult data de lansare a celor două viitoare receptoare de la Samsung, Galaxy S8 și Galaxy S8+, scurgerile de informații și fotografii se intensifică în mod constant pe fluxurile de știri.

De-a lungul ultimele două săptămâni de la Mobile World Congress 2017 de la Barcelona, observațiile și detaliile referitoare la așa-numitul Galaxy S8 și Galaxy S8+, au fost tot mai abundente.

Ceea ce capătă sens având în vedere anunțarea programată în cursul acestei luni.

Știri care sugerează că „Sammy” oferă șapte opțiuni de culoare au venit acum pe Twitter din partea @mmddj_china.

De asemenea avem și o scurgere foto cu un Samsung Galaxy S8+ de culoare aurie.

Potrivit lui Ming-Chi Kuo, analist renumit de la KGI Securities, versiunea aurie va fi însoțită și de negru strălucitor, negru mat, albastru, culoarea orhideei, argintiu și roz.

Iată ce mai confirmă raportul analistului sus citat, Galaxy S8 va veni în două dimensiuni, de 5.8 inch și 6,2 inch, ambele cu o rezoluție de 2960×2400 WQHD+.

Ambele vor avea margini curbate și nu vor avea nici un buton fizic acasă. În față, se va găsi un emițător cu LED-IR și senzor de recunoaștere a irisului.

 Un LED IR, este un LED special care transmite razele infraroșii, acestea împreună cu receptoare IR, sunt frecvent utilizate ca senzori. Ochiul uman nu poate vedea radiațiile infraroșii, nu este posibil ca o persoană să identifice dacă LED-ul IR lucrează sau nu și poate fi utilizat pentru o cameră sau un senzor pe un telefon mobil. 

SUA, China și Japonia vor avea modele care rulează pe Qualcomm Snapdragon 835 în timp ce Europa și restul Asiei va primi Exynos 8895. Un câștig net pentru Samsung deoarece produce și Snapdragon 835 și Exynos 8895 .

Din cauza ramei aproape fără margini și colțurilor rotunjite, dispozitivele nu vor fi excesiv de mari în comparație cu telefoanele anterioare.

Noua scurgere cu Samsung Galaxy S8+ în culoarea aurie ne ofera câteva detalii dacă privim atent la telefon.

Butonul fizic este absent, lucru care este vehiculat de ceva timp, bara de navigație este pe ecran, precum și curbura ecranului.

Telefonul este dotat cu recunoaștere facială – după cum reiese din mulțimea de senzori de deasupra ecranului.

Samsung va dezvălui Galaxy S8 și S8+ la New York, la 29 martie, iar telefoanele ar putea fi disponibile pentru piață începând cu 21 aprilie.

Stiri

Smartphone-ul dvs. probabil vă spionează – iată cum să verificați

Aveți grijă la ceea ce discutați în când smartphone-ul este aproape deoarece asistentul dvs. virtual trage cu urechea la conversații. Sigur că...

Galaxy Z Fold 3, fără Exynos, dar cu Snapdragon 888 și o baterie mai mică

Vara se apropie și la fel și lansarea lui Samsung Galaxy Z Fold 3 și a lui Samsung Galaxy Z Flip 3....

Samsung rămâne nr. 1 pe piața smartphone-urilor la nivel global

Samsung și-a păstrat locul unu în lume pe piața smartphone-urilor în primul trimestru din acest an. Un lucru de demn de remarcat...

Samsung SmartThings: un control îmbunătățit asupra dispozitivelor Galaxy

Samsung Electronics Co. a anunțat că ecosistemul său lansat recent, SmartThings Find, continuă să crească rapid. În acest moment cuprinde peste 70...

Capacitatea bateriei pe Samsung Galaxy Z Fold 3 dezvăluită de 3C

Recent publicația sud-coreeană The Elec a scris că Samsung Galaxy Z Fold 3 va sosi cu un ecran interior mai mic. De...

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...