Galaxy S8, Galaxy S9 și Galaxy Note 8 primesc Google Lens

1618

Google Lens este o caracteristică care utilizează AI pentru a transforma imaginile sau camera foto (în funcție de telefonul dvs.) într-un instrument de căutare. Acum vom avea Google Lens pe Samsung Galaxy S8, Galaxy S9 și Galaxy Note 8. Google Lens știe ce este un burger atunci când vede unul, vă va spune totul despre el și va găsi cel mai apropiat magazin de unde puteți cumpăra unul.

La Mobile World Congress Barcelona, Google a anunțat că Google Lens ar fi lansat în Google Foto pentru toată lumea (și a făcut-o!), dar că versiunea bazată pe cameră ar apărea, de asemenea, pe „dispozitivele-pilot compatibile” în următoarele săptămâni. Samsung Galaxy S8 / S8+ și Galaxy Note 8 sunt pe această listă, dar apare și noul Galaxy S9 și Galaxy S9+, pentru această caracteristică Google Lens.

Caracteristica, găsită inițial pe seria Pixel, are două versiuni. Există camera Google care a fost pusă de Google la toate telefoanele Android cu aplicația Google Foto. Această versiune a obiectivului Google permite utilizatorilor să privească fotografiile deja efectuate și să afle mai multe informații despre subiectul acelei fotografii. Datorită AI, Google Lens poate identifica o imagine cu Mona Lisa sau una a clădirii Empire State Building și vă va spune totul despre ele.

Cea de-a doua versiune superioară a Google Lens folosește camera foto pentru inițierea căutării. Acest lucru permite utilizatorului să-și îndrepte camera spre repere, clădiri faimoase, opere de artă, flori, hamburgeri și multe altele. Dacă Google Lens va observa ce aveți în vizor, vă va oferi link-uri către alte aplicații (cum ar fi YouTube sau Google), pentru a afla mai multe despre subiectul spre care este îndreptată camera foto.

Îndreptați-vă camera spre o carte de vizită și informațiile relevante sunt adăugate la contactele dvs. Google a promis că această variantă de Lens va fi în cele din urmă trimisă la modelele Android de la producători precum Samsung, LG, Motorola, Sony, Huawei și Nokia (HMD Global). De asemenea, va fi disponibilă și pe iPhone-ul Apple.

HMD Global este o companie finlandeză afiliată la Nokia. Începând cu decembrie 2016, firma fabrică și comercializează telefoane inteligente sub marca „Nokia”. Compania are drepturi exclusive asupra mărcii pentru telefoane mobile printr-un acord de licență. HMD are sediul în Espoo, vizavi de sediul central al companiei Nokia.

Pentru a accesa această caracteristică, deschideți Google Assistant și atingeți logo-ul Google Lens în colțul din dreapta jos. Se deschide o interfață a camerei, care vă cere să atingeți articolele despre care doriți mai multe informații. Dacă le recunoaște, vă va oferi link-uri pentru a obține mai multe informații și poate transforma imaginile în text pentru copiere.

VIAPhoneArena
SURSĂDroidLife