Samsung Galaxy S8 și S8+ primesc Scan QR cu patch-ul din iulie

1376
Sursa Foto: via HDBlog.it

Am scris într-un articol precedent despre unele dintre detaliile actualizării de securitate din iulie 2019. Samsung a făcut publice câteva dintre ele. Cu această actualizare proprietarii de Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ vor fi fericiți. Samsung a lansat câteva noi caracteristici pentru camera foto, inclusiv capacitatea de a scana codurile QR folosind aplicația în sine. Actualizarea cu numărul G950FXXU5DSFB a fost deja lansată în Franța și Germania.

Cu această actualizare utilizatorii de acestor două excelente telefoane au primit funcționalitatea de scanare a codului QR, Scan QR code, prin intermediul camerei foto. Au primit, de asemenea, patch-ul de securitate din iulie 2019 potrivit site-ului italian HDblog. Altceva ce așteptau posesorii acestor telefoane, nu a venit și nu știm dacă va veni: Night Mode.

Actualizarea pentru Galaxy S8 cu Scan QR este doar pentru cele cu procesor Exynos

În acest moment actualizarea a fost lansată doar pentru smartphone-urile Galaxy S8 și Galaxy S8+ dotate cu procesorul Exynos. Modelele cu un procesor Qualcomm Snapdragon vor primi aceleași caracteristici și patch-ul de securitate în următoarele săptămâni. Disponibilă acum doar Franța și Germania, versiunea de firmware G950FXXU5DSFB ar trebui să se extindă pe parcursul următoarelor zile. Nu avem informații când va ajunge și în România, cel mai probabil în partea a doua a lunii iulie.

Noul scaner de cod QR – Scan QR code, elimină necesitatea unei alte aplicații terțe pentru codurile de scanare pe Galaxy S8. Pentru a folosi Scan QR, mergeți în Aplicații >> deschideți Cameră foto >> Setări aparat foto și apoi comutați la „Scan QR codes„.

HDblog este un site fondat în 2008 și are sediul în Terni, Umbria, Italia. Este un site de profesioniști specializați în tehnologii de ultimă oră, telefoane mobile, aparate foto, software, televizoare, drone și electronice de consum. HDblog a crescut exponențial și este acum cel mai bun site tehnic din Italia.

Luna trecută și Samsung Galaxy Note 8, Galaxy S9 și Galaxy S9+ au primit Scan QR și Night Mode. Din informațiile noaste aceste două caracteristici au fost foarte bine primite de utilizatorii acestor telefoane. Acum a venit rândul lui Galaxy S8.

Patch-ul de securitate în iulie 2019 emis de Samsung rezolvă probleme specifice de vulnerabilitate, în plus față de cele deja prevăzute de către Google. Se corectează 13 vulnerabilități de către Samsung, în mod expres pentru dispozitivele sale. Google aduce 24 de îmbunătățiri sistemului de operare Android cu actualizarea din iulie.