Acasă Stiri Samsung Galaxy S8 se vinde mai bine decât Galaxy S7  

Samsung Galaxy S8 se vinde mai bine decât Galaxy S7  

Samsung Electronics prezintă aproape regulat cifrele referitoare la vânzările companiei, în special despre producția și vânzarea de smartphone-uri, acum datele sunt despre Galaxy S8.

Cele mai multe companii producătoare de telefoane celulare țin secrete datele referitoare la producție și vânzare, fiind prezentate doar la cererea agențiilor de cercetare a pieții și doar în anumite condiții.

La 28 mai, gigantul high-tech coreean a declarat că a vândut peste un milion de bucăți de telefone Galaxy S8 și S8+ doar pe teren propriu – Corea de Sud, la 37 de zile de la lansarea oficială a telefonului pe 21 aprilie 2017.

Predecesoarele telefonului, este vorba de Samsung Galaxy S6 și Samsung Galaxy S7 au atins nivelul 100 milioane de bucăți vândute în 75 și respectiv 74 de zile de la lansarea lor. Galaxy S8 se vinde de aproape două ori mai repede decât Galaxy S6 și S7.” a declarat un înalt oficial Samsung.

Deoarece precomenzile au început în 7 aprilie, Samsung a împărtășit periodic, datele cheie despre vânzările noului telefon, eventual pentru a-și lăuda performanțele puternice și pentru a atrage mai mulți clienți.

Pe 9 aprilie, compania a declarat că precomenzile au depășit 550.000 de unități în termen de două zile de la lansare. La data de 18 aprilie, cifra a atins pragul de 1 milion de bucăți.

Chiar după ce telefonul a ajuns pe rafturile magazinelor pe 21 aprilie, compania Samsung a continuat să facă publice datele despre vânzări.

Pe 1 mai, când asistentul de inteligență artificială Bixby a început să vorbească și în limba coreeană, compania a declarat că numărul de utilizatori a ajuns la 160 000 de persoane pe zi.

La începutul acestei luni, după informații care arată că vânzările globale ale telefonului au atins pragul de 5 milioane de euro, compania a subliniat că livrările de telefoane au depășit 10 milioane de unități.

Samsung este poate singura companie care face public periodic și utilizează cifrele de vânzări ca o strategie de marketing„, a declarat o sursă din industria telefoniei mobile, arătând că Samsung are o cotă de piață de peste 60% pe piața smartphone-urilor.

Cotă de piață, este ponderea pe care o deține o firmă în piață efectivă a unui produs la un moment dat, din numarul total al consumatorilor acelui produs. Termenul „cotă de piață” se folosește deseori cu sensul de cotă de vânzări. Noțiunea de cotă de piață se folosește și ca instrument pentru determinarea și identificarea unei eventuale poziții dominante a unei firme pe piață.

 Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ vor fi lansate și în Japonia la începutul lunii iunie, prin NTT Docomo și KDDI, primul și al doilea furnizor de servicii mobile din Japonia.

Japonia va fi ultima piață importantă pe care Samsung lansează noile smartphone-uri emblematice. Odată cu lansarea în Japonia, cele mai noi smartphone-uri premium Samsung se vând în 150 de țări din întreaga lume.

Stiri

Samsung Galaxy S22 Ultra primește cameră foto de la Olympus

Din ce în ce mai multe mărci de smartphone-uri caută să colaboreze cu producători renumiți de camere și obiective pentru a îmbunătăți...

Samsung Smart TV va pierde accesul la aplicațiile Google Play Movies & TV

Google a făcut unele modificări la ofertele sale pentru televizoarele inteligente de la lansarea Google TV anul trecut. Acum, compania a anunțat...

Samsung pe locul trei în UE la dispozitive pentru case inteligente în Q4 2020

Samsung Electronics a fost între primii cinci jucători de pe piața produselor pentru case inteligente în Europa în Q4 2020. Datele au...

Samsung Odyssey G9 de 49 inch actualizat la DisplayHDR 2000

Samsung a lansat monitoarele sale pentru jocuri Odyssey G7 și Odysesy G9 în urmă cu aproape un an. La sfârșitul săptămânii trecute...

Samsung SDI va furniza baterii EV pentru compania americană Rivian

Rivian este un producător american de automobile și o companie de tehnologie auto fondată în 2009. Rivian a anunțat oficial că celulele...

Samsung Galaxy S21 FE: un nou telefon mai ieftin este în lucru

Multora le place aspectul gamei Samsung Galaxy S21, dar când vine vorba de prețuri, chiar scăzute față de Galaxy S20, acestea sunt...

Este posibil ca Samsung Galaxy Z Fold Lite să nu mai fie lansat anul acesta

Samsung va lansa doar două smartphone-uri pliabile anul acesta, potrivit mai multor informații. Presa susține că gigantul sud-coreean va lansa doar succesorii...