Samsung Galaxy S8 urmează să fie prezentat pe 29 martie și lansat la sfârșitul lunii aprilie

1946

Cu un preț de 849$ US, Samsung Galaxy S8, urmează să fie prezentat pe 29 martie și lansat la sfârșitul lunii aprilie.

Nici nu știm dacă să iubim sau să urâm chestiile acestea! Dar, da. Mergem în continuare, și vă ținem la curent cu tot ce apare nou despre Galaxy S8.” – Redacția iLoveSamsung :)

Tot ce vă prezentăm pare verosimil, și mergem în continuare pe acest principiu, și vă prezentăm tot ce apare nou despre viitoarea Stea din constelația Samsung.

Potrivit lui @Ricciolo1, un tipster care a difuzat un număr mare de informații destul de ‘confidențiale’ în trecut, Samsung Galaxy S8 este gata și va fi prezentat la MWC în Barcelona. Cu toate acestea, doar câțiva oameni norocoși vor ajunge să vadă dispozitivul luna viitoare.

Cu alte cuvinte, acesta nu va fi prezentat în mod public la MWC. Acest lucru este similar cu ceea ce a făcut BlackBerry la CES cu modelul „Mercury”. Telefonul a fost ținut departe de mass-media și numai câteva personae și publicații au avut acces la prototip.

Potrivit lui @Ricciolo1, Galaxy S8 va fi prezentat de fapt, pe 29 martie. Telefonul va fi lansat în a 17 săptămână a acestui an, din 24 aprilie, până în 30 aprilie.

Aceasta este aproape de data de lansare ce apare în ultimele zvonuri. Tipsterul mai adaugă faptul că noul telefon pilot Samsung va avea un pret de plecare 849$.

Samsung Galaxy S8 este așteptat să ajungă pe piață cu un ecran Gorilla Glass 5, 5.7 inch Super AMOLED protejat, cu o rezoluție de 1440 x 2560. Chipset-ul Snapdragon 835 va fi sub capotă, care transportă un procesor octa-core și GPU Adreno 540. O cameră de 12MP este în spate cu un snapper orientat spre față de 8MP.

Gorilla Glass este un brand care produce sticlă călită, acum la a cincea generație. Este subțire, ușoară și rezistentă la deteriorări. Acest tip de sticlă este utilizată în principal ca sticla de acoperire pentru dispozitive electronice portabile, telefoane mobile, playere media portabile, monitoare de laptop și la unele ecrane de televiziune. Este fabricată în Harrodsburg, Kentucky, SUA; Asan, Coreea; și Taiwan. 

De asemenea, am putea vedea un model premium, cu un ecran de 6,2 inch, numit Samsung Galaxy S8 Plus.

Chiar dacă Samsung Galaxy S8 nu este introdus pe scară largă la MWC, noi sperăm să aruncăm o privire la noua Stea din constelația lui Samsung.

Tot mai multe zvonuri spun ca ar avea un ecran cu margine curbată, margini foarte subțiri, fără un buton de acasă, un scanner de amprente încorporat în display, iar branding-ul Samsung pe rama inferioară.