Acasă Stiri Samsung Galaxy S8 urmează să fie prezentat pe 29 martie și lansat...

Samsung Galaxy S8 urmează să fie prezentat pe 29 martie și lansat la sfârșitul lunii aprilie

Cu un preț de 849$ US, Samsung Galaxy S8, urmează să fie prezentat pe 29 martie și lansat la sfârșitul lunii aprilie.

Nici nu știm dacă să iubim sau să urâm chestiile acestea! Dar, da. Mergem în continuare, și vă ținem la curent cu tot ce apare nou despre Galaxy S8.” – Redacția iLoveSamsung :)

Tot ce vă prezentăm pare verosimil, și mergem în continuare pe acest principiu, și vă prezentăm tot ce apare nou despre viitoarea Stea din constelația Samsung.

Potrivit lui @Ricciolo1, un tipster care a difuzat un număr mare de informații destul de ‘confidențiale’ în trecut, Samsung Galaxy S8 este gata și va fi prezentat la MWC în Barcelona. Cu toate acestea, doar câțiva oameni norocoși vor ajunge să vadă dispozitivul luna viitoare.

Cu alte cuvinte, acesta nu va fi prezentat în mod public la MWC. Acest lucru este similar cu ceea ce a făcut BlackBerry la CES cu modelul „Mercury”. Telefonul a fost ținut departe de mass-media și numai câteva personae și publicații au avut acces la prototip.

Potrivit lui @Ricciolo1, Galaxy S8 va fi prezentat de fapt, pe 29 martie. Telefonul va fi lansat în a 17 săptămână a acestui an, din 24 aprilie, până în 30 aprilie.

Aceasta este aproape de data de lansare ce apare în ultimele zvonuri. Tipsterul mai adaugă faptul că noul telefon pilot Samsung va avea un pret de plecare 849$.

Samsung Galaxy S8 este așteptat să ajungă pe piață cu un ecran Gorilla Glass 5, 5.7 inch Super AMOLED protejat, cu o rezoluție de 1440 x 2560. Chipset-ul Snapdragon 835 va fi sub capotă, care transportă un procesor octa-core și GPU Adreno 540. O cameră de 12MP este în spate cu un snapper orientat spre față de 8MP.

Gorilla Glass este un brand care produce sticlă călită, acum la a cincea generație. Este subțire, ușoară și rezistentă la deteriorări. Acest tip de sticlă este utilizată în principal ca sticla de acoperire pentru dispozitive electronice portabile, telefoane mobile, playere media portabile, monitoare de laptop și la unele ecrane de televiziune. Este fabricată în Harrodsburg, Kentucky, SUA; Asan, Coreea; și Taiwan. 

De asemenea, am putea vedea un model premium, cu un ecran de 6,2 inch, numit Samsung Galaxy S8 Plus.

Chiar dacă Samsung Galaxy S8 nu este introdus pe scară largă la MWC, noi sperăm să aruncăm o privire la noua Stea din constelația lui Samsung.

Tot mai multe zvonuri spun ca ar avea un ecran cu margine curbată, margini foarte subțiri, fără un buton de acasă, un scanner de amprente încorporat în display, iar branding-ul Samsung pe rama inferioară.

Stiri

Samsung Odyssey Neo G9: cel mai puternic monitor de joc disponibil

Calitatea graficii și a sunetului în jocuri se îmbunătățește tot timpul. Prin urmare, pentru a se asigura că se pot bucura din...

Samsung depășește Intel, este cel mai mare producător mondial de cipuri

Divizia de semiconductori duce în ultimul timp greul pentru pentru Samsung. Compania Samsung a înregistrat profituri record în Q2 2021, în mare...

Galaxy Watch 4 cu o durată de viață a bateriei de 7 zile

Cele mai recente scurgeri și zvonuri de la Samsung Galaxy Watch 4 ne oferă o presupusă foaie de specificații și o durată...

Seria Galaxy S21 se vinde mai rău decât seria Galaxy S20

Seria Galaxy S21 a avut un început de an fantastic înainte de a ajunge chiar pe rafturi. Dar, la șase luni de...

Samsung pierde locul unu în Europa, Xiaomi este pe primul loc

Rezultatele Xiaomi din ultimele douăsprezece luni nu au fost nici pe departe incredibile, iar cele mai recente date de piață din Europa...

Dispozitivele Galaxy care vor primi actualizarea Android 12 și One UI 4.0

Interfața One UI 4.0 nu a fost momentan confirmată oficial, dar dacă Samsung nu decide să facă schimbări drastice filozofiei de proiectare...

Seria Samsung Galaxy S22 va avea o cameră de 50MP cu senzor RGBW

Samsung lucrează la un senzor de 200MP de ceva timp, care va ajunge mai întâi un smartphone Xiaomi Mi 12. Conform ultimelor...