Acasă Stiri Samsung Galaxy S8 vânzari cu 15% mai mari decât Galaxy S7

Samsung Galaxy S8 vânzari cu 15% mai mari decât Galaxy S7

În conformitate cu o declarație a lui DJ Koh, șeful Samsung Mobile, Samsung Galaxy S8 are vânzări cu 15% mai mari decât Galaxy S7 până în această perioadă a anului.

Aflate efectiv pe piață începând cu luna aprilie, Samsung Galaxy S8 și fratele său mai mare, Galaxy S8+, s-au vândut ca pâinea caldă în întreaga lume. De atunci, vânzările acestor două modele de top sunt pur și simplu imense și asta spre deliciul gigantului tech Samsung.

Acest lucru a creeat o oportunitate pentru compania sud-coreeană pentru a face o primă evaluare majoră a situației și de a stabili o comparație cu volumul de vânzări a lui Galaxy S7.

În fiecare an, e cam același scenariu pentru Samsung. Firma scoate anual telefoane fenomenale pe piață și asistăm căteva săptămâni sau luni mai târziu la vânzări uriașe a acestor produse.

Ultima dovadă este că Samsung Galaxy S7 a fost vândut în peste 55 de milioane de exemplare.

Anul 2017 în mod clar nu pare a se abate de la regulă, luna aprilie a fost marcată de sosirea frumoaselor și puternicelor Galaxy S8 și S8+ pe piață. Ambele bijuterii, înarmate cu un afișaj Infinity sublim, au fost vândute într-un ritm infernal, paleți întregi și a reușit, fără probleme să treacă cu mult înaintea predecesorilor în ceea ce privește volumul de vânzări.

Cel mai bine vândut telefon de la Samsung a fost Samsung E1100 cu o durată a bateriei de aproximativ 13 zile. Acest model a fost lansat în 2009 și a fost vândut în peste 150 milioane de exemplare la nivel global. Samsung Galaxy S4 lansat în 2013 a fost vândut în peste 80 milioane de exemplare.

Recent DJ Koh președintele Samsung Mobile a scăpat o vorbă despre momentul lansării viitorului  Galaxy Note „XXL” de la Samsung. Probabil ne așteaptă noi recorduri de vânzări din partea concernului sud-coreean. Nici nu credem că ar putea fi altfel.

Acesta la o conferință de presă recentă din Taiwan, a abordat stadiul vânzărilor celor două telefoane Galaxy S8 și deloc surprinzator CEO al Samsung a lăudat meritele acestor două telefoane high-end, ale căror vânzări sunt cu 15% mai mari decât a lui Galaxy S7, raportat la aceeași perioadă a anului.

Nici o cifră nu a fost specificată, dar DJ Koh a spus că firma Samsung se așteaptă la o creștere a vânzărilor în următoarele două trimestre ale anului 2017 pentru cele două Galaxy S8.

Este foarte posibil ca aceste două dispozitive să treacă pragul de 50 sau chiar 60 de milioane de unități vândute până la sfârșitul anului ca urmare diferitelor festivaluri și posibilelor reduceri care vor fi aplicate de către producător.

Un lucru trebuie spus neapărat în cele din urmă: felicitări Samsung!

Stiri

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...

Samsung a lansat în sfârșit Chromebook seria 4 în Marea Britanie

Samsung Electronics Co Ltd. a anunțat ieri lansarea laptopurilor Chromebook 4 și 4+ în Marea Britanie. Combinând designul elegant și performanța cu...

Galaxy Z Flip 2 va avea un ecran cu rata de actualizare de 120Hz

Samsung Galaxy Z Flip a fost foarte bine primit de public și gigantul tech are în plan lansarea unui urmaș al acestuia...

Samsung România lansează a șasea ediție Stream Your Dream

Samsung România lansează astăzi cea de-a șasea ediție Stream Your Dream. Conferința va fi transmisă live, pe canalul de YouTube Samsung România,...

Comparație Huawei Mate 40 Pro vs Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Huawei Mate 40 Pro a fost lansat în luna octombrie și are la interior tot ce poate fi mai bun din tehnologia...