Samsung Galaxy S8 vânzari cu 15% mai mari decât Galaxy S7

1553

În conformitate cu o declarație a lui DJ Koh, șeful Samsung Mobile, Samsung Galaxy S8 are vânzări cu 15% mai mari decât Galaxy S7 până în această perioadă a anului.

Aflate efectiv pe piață începând cu luna aprilie, Samsung Galaxy S8 și fratele său mai mare, Galaxy S8+, s-au vândut ca pâinea caldă în întreaga lume. De atunci, vânzările acestor două modele de top sunt pur și simplu imense și asta spre deliciul gigantului tech Samsung.

Acest lucru a creeat o oportunitate pentru compania sud-coreeană pentru a face o primă evaluare majoră a situației și de a stabili o comparație cu volumul de vânzări a lui Galaxy S7.

În fiecare an, e cam același scenariu pentru Samsung. Firma scoate anual telefoane fenomenale pe piață și asistăm căteva săptămâni sau luni mai târziu la vânzări uriașe a acestor produse.

Ultima dovadă este că Samsung Galaxy S7 a fost vândut în peste 55 de milioane de exemplare.

Anul 2017 în mod clar nu pare a se abate de la regulă, luna aprilie a fost marcată de sosirea frumoaselor și puternicelor Galaxy S8 și S8+ pe piață. Ambele bijuterii, înarmate cu un afișaj Infinity sublim, au fost vândute într-un ritm infernal, paleți întregi și a reușit, fără probleme să treacă cu mult înaintea predecesorilor în ceea ce privește volumul de vânzări.

Cel mai bine vândut telefon de la Samsung a fost Samsung E1100 cu o durată a bateriei de aproximativ 13 zile. Acest model a fost lansat în 2009 și a fost vândut în peste 150 milioane de exemplare la nivel global. Samsung Galaxy S4 lansat în 2013 a fost vândut în peste 80 milioane de exemplare.

Recent DJ Koh președintele Samsung Mobile a scăpat o vorbă despre momentul lansării viitorului  Galaxy Note „XXL” de la Samsung. Probabil ne așteaptă noi recorduri de vânzări din partea concernului sud-coreean. Nici nu credem că ar putea fi altfel.

Acesta la o conferință de presă recentă din Taiwan, a abordat stadiul vânzărilor celor două telefoane Galaxy S8 și deloc surprinzator CEO al Samsung a lăudat meritele acestor două telefoane high-end, ale căror vânzări sunt cu 15% mai mari decât a lui Galaxy S7, raportat la aceeași perioadă a anului.

Nici o cifră nu a fost specificată, dar DJ Koh a spus că firma Samsung se așteaptă la o creștere a vânzărilor în următoarele două trimestre ale anului 2017 pentru cele două Galaxy S8.

Este foarte posibil ca aceste două dispozitive să treacă pragul de 50 sau chiar 60 de milioane de unități vândute până la sfârșitul anului ca urmare diferitelor festivaluri și posibilelor reduceri care vor fi aplicate de către producător.

Un lucru trebuie spus neapărat în cele din urmă: felicitări Samsung!

VIAPhonAndroid