Samsung Galaxy S8 așteptat cu 8GB RAM și UFS 2.1

2116

Conform unui tipstes de pe site-ul Weibo, avem un nou pont referitor la dispozitivele Samsung și mai exact – Samsung Galaxy S8 va conține 8 GB de memorie RAM.

Un tipster este o persoană care oferă în mod regulat informații cu privire la unele evenimente din diverse domenii.

În plus, modelul pilot următor Samsung va include un cip UFS 2.1, produs folosind tehnologia de 10nm.

Universal Flash Storage (UFS) este un cip de stocare de mare viteză pentru telefoane mobile și dispozitive electronice de larg consum. Acesta aduce o viteză mai mare de transfer de date și o fiabilitate crescută de stocare în memorie, eliminând necesitatea unor adaptoare pentru carduri.

În conformitate cu informațiile disponibile până acum, Samsung va lansa două variante ale dispozitivului: Galaxy S8 și Galaxy S8 Plus.

Zvonuri anterioare au afirmat că Galaxy S8 o să fie echipat cu 6GB de RAM și 256GB de stocare internă. În plus, o știre anterioară afirmă că Samsung Galaxy S8 Plus va fi lansat cu un ecran de 6 inch.

Galaxy S8 Plus poate veni cu un aparat de fotografiat dual în spate, spre deosebire de o camera unică, care împodobește de obicei versiunea standard a telefonului.

Samsung Galaxy S8 ar putea veni cu un ecran de 5,1 inch și chipset-ul Exynos 8895 ar trebui să fie folosit pentru a alimenta majoritatea unităților S8 din lume.

În cazul în care în 2017 aceste telefoane ajung în SUA și China ele vor fi echipate cu cele mai noi Snapdragon 835 SoC Qualcomm. Android 7.0 va fi pre-instalat.

Samsung speră să includă noii săi asistenți personali inteligenți AI, care conform relatărilor anterioare se numesc Bixby (masculin) și Kestra (feminin) la Galaxy S8.

Există unele speculații că Google este în divergență cu Samsung pentru a impune pe Google Asistent ca singura voce de asistent personal inteligent de pe dispozitivele Samsung.

După ce ați terminat de citit această știre, vă rugăm să o luați ca atare, iar noi venim cu aceiași precizare din ultimul timp, Samsung nu a confirmat până acum această informație.
Totuși în orice zvon este un sâmbure de adevăr!

VIAMySmartPrice