Galaxy S9 Active pare puțin probabil să fie lansat în acest an

1077

Samsung Galaxy S7 Active și Galaxy S6 Active au fost anunțate în iunie 2015, respectiv 2016. Galaxy S5 Active a devenit oficial în luna mai a anului 2014. Este la mijlocul lunii august acum, iar anul trecut Galaxy S8 Active a devenit oficial pentru compania americană AT & T. Cu Galaxy Note 9 planificat pentru o pentru o lansare la nivel mondial la sfârșitul lunii august, nu sunt semne că un Galaxy S9 Active se află pe poziții pentru o lansare în perioada următoare.

Inițial, seria Galaxy S Active a fost limitată la un singur operator de telefonie mobilă (AT & T) în Statele Unite. Anul trecut, Galaxy S8 Active a fost la vânzare și la Sprint și T-Mobile oferind celor cu un stil de viață activ o variantă excelentă. Desigur, nu știm cât de mulți clienți așteaptă Galaxy S9 Active. Telefoanele din gama Active sunt concepute având ca bază, de obicei, pe cel mai mic dintre cele două smartphone-uri din linia Galaxy S.

Este posibil ca Galaxy S9 să fie oarecum neatractiv pentru o variantă Galaxy S9 Active. Asta pentru ca Galaxy S9 are doar o singura camera la spate și 4 GB de memorie RAM. Sigur că Samsung ar putea crește capacitatea memoriei RAM pentru S9 Active. Privind camera foto, compania sud-coreeană a susținut că a trebuit să utilizeze o singură cameră pentru Galaxy S9, pentru a nu reduce bateria la o capacitate mai mică de 3.000 mAh.

Dacă acesta este motivul, atunci ar fi foarte greu ca Samsung să introducă o baterie de 4.000 mAh pentru Galaxy S9 Active. Telefoanele Galaxy S Active sunt, de obicei, mai groase decât cele standard, grație robusteții militare și a certificării cu MIL-STD-810G, dar celelalte dimensiuni nu se schimbă la fel de mult. Acest lucru lasă foarte puțin spațiu pentru o baterie mare, pentru trecerea lui Galaxy S9 în gama Active. Desigur că Samsung ar putea folosi S9+ ca bază pentru Galaxy S9 Active însă, în acest caz consumatorii posibil să meargă pentru Galaxy Note 9, unde Samsung utilizează o baterie de 4.000 mAh, de lungă durată și are mai multe specificații.

MIL-STD-810G, este un standard militar, foarte strict și riguros din Statele Unite, utilizat de toate agențiile și departamentele ministerului apărării a Statelor Unite ale Americii. U.S. Air Force, U.S. Army, și U.S. Navy, folosesc numai echipamente testate în baza acestui standard.

Seria Galaxy S Active este concepută pentru cei cu un stil de viață activ. Pentru cei care lucrează pe un șantier sau cei pasionați de drumeții în munți. Samsung Galaxy S9 Active, dacă va sosi, va deveni instantaneu unul dintre cele mai durabile smartphone-uri de pe piață.

Galaxy S8 Active are un design rezistent la praf și apă, cu un cadru metalic care poate amortiza căderile de la înălțime. Include, de asemenea, ceea ce Samsung numește un design rezistent la rupere.

Cel mai important indiciu că nu vom avea un Galaxy S9 Active, este faptul că nu am văzut zvonuri sau scurgeri de informații absolut deloc în ultimele luni. Tot ce am văzut a fost o scurgere, pe care o considerăm falsă, care pretindea că arată specificațiile lui Galaxy S9 Active.

Nu există nici un firmware în curs de dezvoltare pentru dispozitiv, cel puțin din ce știm până acum. Sunt mai multe indicii că un Galaxy S9 Active nu vine, decât că vom avea unul. Dar mai avem încă speranțe că Samsung va aduce un Galaxy S9 Active.

VIASamMobile
SURSĂGottabeMobile