Acasă Stiri Galaxy S9, cu mai puține inovații decât Galaxy S8, dar cu un...

Galaxy S9, cu mai puține inovații decât Galaxy S8, dar cu un preț mai mare

Se pare că cei care așteaptă surprize mari de la Samsung cu Galaxy S9 vor fi dezamăgiți. O publicație coreeană a venit cu informații din câteva surse externe dar și din interiorul companiei Samsung. Galaxy S9 ar prezenta puține inovații în comparație cu Galaxy S8, potrivit unei noi informații de pe site-ul Business Koreea.

Cu toate acestea, prețul ar fi ușor mai mare, în special din cauza noii camere cu senzor dual. Potrivit acestei persoane, Samsung este mulțumit să ofere o versiune îmbunătățită a lui S8 pentru Galaxy S9. Oficialul Samsung, sub protecția anonimatului a declarat:”Deși Galaxy S9 ar putea să nu aibă caracteristicile inovatoare așteptate de piață, ne concentrăm pe îmbunătățirea hardware-ului de pe Galaxy S8 și a experienței inovatoare a utilizatorilor (UX).

Potrivit sursei citate de Business Koreea, Samsung Galaxy S9 nu va oferi nivelul de inovare așteptat de consumatori. În schimb, gigantul sud-coreean intenționează să propună o evoluție a modelului Galaxy S8, concentrându-se pe îmbunătățirea hardware-ului și software-ului. „În oalele vechi se face cea mai bună supă„.

Galaxy S8 este considerat cel mai bun smartphone Android din 2017, și reprezintă un cumul de rezultate tehnologice în urma a șapte ani de evoluție și dezvoltare, începând cu primul Galaxy S 2010. Mai degrabă decât să-și asume un risc, Samsung preferă să continue perfecționarea smartphone-ului Galaxy S8 pentru a domina cumva pe piața smartphone-urilor.

Funcția de recunoaștere a feței 2D a modelului Galaxy S8 va fi aplicată și noilor modele. Recunoaștere facială a fost evaluată ca fiind mai puțin sigură deoarece se bazează pe 2D, nu pe 3D. Spre deosebire de zvonurile anterioare, site-ul coreean consideră că este prea devreme pentru a afirma că Galaxy S9 oferă o tehnologie de recunoaștere facială comparabilă cu a lui iPhone ID X. Samsung este totuși așteptat să aplice tehnologia 3D de recunoaștere facială pentru noile produse care vor ieși anul viitor.

Samsung Galaxy S9 va veni în două tipuri de display – Galaxy S9 cu ecran de 5,77 inch (14,7 cm) și Galaxy S9+ cu ecran de 6,2 inch (15,7 cm). Conform sursei, Galaxy S9 va avea același design ca Galaxy S8, Samsung a adus un raport de aspect de 18,5: 9 pe Galaxy S8, oferind un aspect îngust și alungit.

În conformitate cu Business Koreea, Samsung Galaxy S9 va avea o cameră duală cu senzor lent de 1000 fps cu protecție anti-orbire, care ar putea fi una dintre cele mai bune aparate foto de pe un smartphone. De asemenea, găsim noile procesoare Exynos 9810 sau Qualcomm Snapdragon 845 care ar trebui să ofere câștiguri semnificative de performanță.

Qualcomm este o companie americană înființată în 1985. În iulie 2016, un grup de femei au dat în judecată Qualcomm, susținând că firma ar discrimina femeile în domeniile științei, tehnologiei, ingineriei și matematicii. Problema s-a rezolvat în august 2017 când firma a fost de acord să plătească 19,5 milioane de dolari despăgubiri.

Galaxy S9 ar putea costa ceva mai mult decât predecesorul său, cauza ar fi camerele foto de pe acest viitor smartphone. Galaxy S9 ar fi prezentat chiar înainte de MWC 2018 Barcelona, în jurul datei de 25 februarie 2018. Zvonurile anterioare că smartphone-ul va fi lansat în ianuarie 2018, par în acest moment false, chiar și în cazul în care producția de masă începe în decembrie 2017.

Stiri

Samsung Odyssey Neo G9: cel mai puternic monitor de joc disponibil

Calitatea graficii și a sunetului în jocuri se îmbunătățește tot timpul. Prin urmare, pentru a se asigura că se pot bucura din...

Samsung depășește Intel, este cel mai mare producător mondial de cipuri

Divizia de semiconductori duce în ultimul timp greul pentru pentru Samsung. Compania Samsung a înregistrat profituri record în Q2 2021, în mare...

Galaxy Watch 4 cu o durată de viață a bateriei de 7 zile

Cele mai recente scurgeri și zvonuri de la Samsung Galaxy Watch 4 ne oferă o presupusă foaie de specificații și o durată...

Seria Galaxy S21 se vinde mai rău decât seria Galaxy S20

Seria Galaxy S21 a avut un început de an fantastic înainte de a ajunge chiar pe rafturi. Dar, la șase luni de...

Samsung pierde locul unu în Europa, Xiaomi este pe primul loc

Rezultatele Xiaomi din ultimele douăsprezece luni nu au fost nici pe departe incredibile, iar cele mai recente date de piață din Europa...

Dispozitivele Galaxy care vor primi actualizarea Android 12 și One UI 4.0

Interfața One UI 4.0 nu a fost momentan confirmată oficial, dar dacă Samsung nu decide să facă schimbări drastice filozofiei de proiectare...

Seria Samsung Galaxy S22 va avea o cameră de 50MP cu senzor RGBW

Samsung lucrează la un senzor de 200MP de ceva timp, care va ajunge mai întâi un smartphone Xiaomi Mi 12. Conform ultimelor...