Posibil ca Galaxy S9 să fie disponibil și în culoarea violet

1956
Samsung Galaxy S9 ar putea fi propus în culoarea violet, conform site-ului SamMobile. O culoare elegantă care ar trebui să fie o surpriză pentru mulți cumpărători. O sursă de încredere citată de site-ul sus menționat, tocmai a dezvăluit lista culorilor viitorului model Samsung. Culorile precedente ale modelelor Samsung Galaxy S și Galaxy Note ar trebui să facă parte și ele din garderoba lui Samsung Galaxy S9. Următoarele două smartphone-uri high-end Galaxy S9 și Galaxy S9+ sunt așteptate pentru apariție în constelația Galaxy în luna ianuarie 2018. Preocupările pentru orice informație sunt în creștere și orice nouă informație apărută poate declanșa nerăbdare și emoții printre fanii Samsung și nu numai. Astfel, în plus față de culorile Black, Gold și Blue deja propuse pentru telefoanele Samsung Galaxy S8 și Note 8 anterioare, acest nou smartphone Galaxy S9 ar veni într-o versiune purpurie captivantă. Nu se știe, totuși, dacă va fi un violet deschis sau mai întunecat. Culoarea purpurie este considerată o nuanță mai închisă de violet. Numele culorilor sau codurile de culoare nu sunt specificate. Este posibil ca aceasta să fie doar o culoare apropiată de Deep Blue ce există pe Galaxy Note 8.

Violet este culoarea de la sfârșitul spectrului vizibil de lumină. Numele culorii vine de la violetă. Culorile violet și purpuriu au fost asociate mult timp cu regalitatea și măreția. Împărații Romei purtau togi purpurii, la fel ca și împărații bizantini. În timpul Evului Mediu, violetul a fost culoarea purtată de episcopi.

De asemenea, este posibil ca această listă de culori să nu fie completă. Ne putem aștepta ca nuanțele de culoare Orchid și Polar Silver să fie de asemenea disponibile. În ceea ce privește culoarea Burgundy Red (roșu burgund) propusă săptămâna trecută pentru Galaxy S8, nu este clar dacă va fi și pentru Galaxy S9. Samsung poate aștepta să vadă răspunsul primit de la cumpărători în privința acestei culori pentru a decide dacă o va pune sau nu pe viitorul Galaxy S9. Partea din față a telefonului va rămâne neagră și ar trebui să subliniem că aceleași opțiuni de culoare vor fi disponibile pentru Samsung Galaxy S9+. Oricum, poate ar trebui să luăm această informație ca un zvon, ca o posibilitate. Ne amintim că zvonurile au anunțat și Samsung Galaxy S8 în culoarea purpurie, dar această variantă nu a văzut niciodată lumina zilei în ciuda apariției unor fotografii cu acestă variantă pe internet. Ne așteptăm să vedem că Samsung dezvăluie noua sa culoare pentru Galaxy S9 și Galaxy S9+ în Las Vegas luna viitoare în cadrul Consumer Electronics Show (CES). Evenimentul din 2018 se va desfășura între 9 și 12 ianuarie.
SURSĂPhoneAndroid