Cu Galaxy S9 / S9+ beneficiați de funcția de înregistrare a apelurilor

6462
O nouă aplicație de înregistrare a apelurilor este acum disponibilă pentru proprietarii de Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+. Dar deoarece acțiunea de înregistrare a unui apel fără consimțământ este împotriva legii în unele țări, caracteristica nu a fost implementată la toate smartphone-urile Galaxy S9 / S9+. Înregistrarea apelurilor a fost lansată împreună cu actualizarea care a inclus patch-ul de securitate din luna mai. Samsung se confruntă cu o reacție din partea utilizatorilor de Galaxy S9 / S9+ în ceea ce privește această problemă. Atunci când actualizările software nu au reușit să rezolve problema, unii clienți au dat compania Samsung în judecată. Una dintre numeroasele acuzații din proces a fost că Samsung a eliminat abilitatea de a înregistra apeluri printr-un software terț. Nu este sigur dacă acest lucru a determinat compania Samsung să facă această actualizare, dar firma sud-coreeană a activat o opțiune de înregistrare a apelurilor native în Galaxy S9 / S9+, pe mai multe piețe. Deoarece înregistrarea apelurilor fără consimțământ este ilegală în unele țări, noua caracteristică nu este disponibilă pentru toate unitățile Samsung Galaxy S9 din întreaga lume. De acum, caracteristica este disponibilă în Olanda, România, Rusia, Spania, Elveția și Marea Britanie. Dacă scădem regiunile în care înregistrarea apelurilor este ilegală, această caracteristică poate apărea pe mai multe piețe în următoarele săptămâni. Este posibil ca această funcție să ajungă în alte țări în următoarea perioadă, însă Samsung nu va lansa înregistrarea apelurilor în țările în care este ilegal să se înregistreze un apel telefonic fără consimțământ. Dacă aveți actualizarea din luna mai cu numărul de cod XXU1BRE5 sau XXS1ARE6 în funcție de piață, instalată pe Galaxy S9 și S9+, atunci ar trebui să vedeți o opțiune de înregistrare în interfața de utilizare în timpul apelului. Momentul în care primiți această actualizare va mai depinde și de operatorul de telefonie mobilă din țara în care locuiți. Pentru utilizatorii din România funcția de înregistrare a apelurilor pe Galaxy S9 și S9+ este activă.

California este al treilea stat ca suprafață (după Alaska și Texas) și cel mai populat stat al SUA. California este a șaptea economie a lumii, contribuind cu circa 13% la produsul intern brut al Statelor Unite. Silicon Valley (pentru computere și high tech) și Hollywood (pentru distracții) au partea leului din procentul PIB-lui.

Înregistrarea apelurilor în California, Statele Unite de exemplu, legislația solicită ambelor părți care participă la convorbire să consimtă să fie înregistrate. Dacă nu aveți consimțământul ambelor părți, este considerat o ilegalitate. Legile de acest gen sunt câteva dintre motivele pentru care înregistrarea apelurilor nu poate fi o caracteristică universală pe toate telefoanele și nu poate fi lansată în toate țările. Chiar dacă telefoanele Samsung nu au această caracteristică pe toate piețele, există încă alte opțiuni disponibile pentru utilizatori. Multe aplicații terțe populare de înregistrare a apelurilor au identificat o modalitate de a permite înregistrarea apelurilor pe cele mai recente smartphone-uri Galaxy. Deși pot sau nu pot funcționa la fel de bine ca soluția nativă, cel puțin există acum opțiuni pentru utilizatorii cărora le place această caracteristică.
SURSĂPhoneArena