Samsung ar putea lansa un Galaxy S9 Mini de 4 inch

2049

Samsung se pregătește să lanseze o variantă de dimensiuni reduse a viitoarelor Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+. Telefonul – despre care se crede că este numit Galaxy S9 Mini – este de așteptat să aibă un afișaj Infinity de 4 inch. Informația se bazează pe o prognoză făcută săptămâna trecută pe Weibo de tipsterul Ice Universe, care a susținut că Samsung lucrează la un smartphone compact cu ecran sub 5 inch.

Ice Universe a lansat în general informații corecte despre telefoanele Samsung, astfel că este posibil ca Samsung să lucreze la un dispozitiv Samsung Galaxy S9 Mini. Cu toate acestea, Samsung nu a confirmat acest lucru.

Din acest motiv, vă recomandăm să luați această informație cu oarecare rezervă. Vă reamintim că au mai existat zvonuri care sugeau că firma Samsung va lansa o versiune Mini a lui Samsung Galaxy S7 și a lui Galaxy S8, dar nimic nu s-a materializat în final.

Dar, asta nu înseamnă că nu este posibil, totuși. Există o șansă ca Samsung Electronics să lanseze Galaxy S9 Mini ca parte a strategiei sale de a viza o piață de nișă, deoarece nu au existat smartphone-uri cu ecran de 4 inch pe piața mondială după Apple iPhone SE. Telefoanele inteligente cu ecrane de dimensiuni mai mari între 5,5 inch și 6 inch sunt cele mai populare. De aceea majoritatea producătorilor de smartphone tind să se ferească de smartphone-uri de dimensiuni mici.

Nu este un secret faptul că Samsung speră ca prin lansarea smartphone-ului Galaxy S9 să rivalizeze cu iPhone-ul X a lui Apple. Apariția pe piață a unei variante mai mici a lui Galaxy ar fi o modalitate fantastică de a veni în întâmpinarea clienților care doresc un telefon mai mic, performant și mai discret.

Pe Reddit unde se vorbește despre Galaxy S9 Mini au fost peste 8000 de accesări, așa că acesta pare a fi interesant pentru fani.

Reddit este un site web de divertisment, fondat în 2005, cu sediul în San Francisco, California. Pe Reddit membrii înregistrați pot plasa conținut. Postările sunt organizate după domeniul de interes, în așa-numitele subreddit-uri, cu tematici diverse, cum ar fi știri, jocuri, filme, muzică, cărți, fitness, mâncare etc. Utilizatorii pot vota postările (pozitiv sau negativ).

Dacă aceasta versiune miniaturală de smartphone ar fi adevărată atunci ne așteptăm ca dispozitivul să fie lansat alături de S9 și S9+, care urmează să-și facă debutul în viitorul apropiat.

Galaxy S9 și S9+ se zvonește că vor avea un display Infinity de 5,8 inch și respectiv 6,2 inch, respectiv un procesor Exynos 9810 / Snapdragon 845 și un buton de pornire sensibil la presiune. De asemenea, ar trebui să vină cu Android 8.0 Oreo.

Încă o dată, nu vă faceți speranțele mari pentru acest dispozitiv, deoarece nu este pentru prima oară când au fost zvonuri că Samsung lucrează la un dispozitiv Mini care, în final nu a văzut niciodată lumina zilei.

Dar, speranța moare ultima.

SURSĂSamMobile