Galaxy S9, primele fotografii cu designul său incredibil

2430

Samsung Galaxy S9 ni se arată în primele fotografii și putem admira un design incredibil aproape fără margini. Dacă asemănarea cu Galaxy S8 este izbitoare și este oarecum normal să fie așa, putem vedea că Samsung a scos în evidență în continuare marginea din partea de jos a viitorului smartphone, pe care a făcuto puțin mai subțire. Toate aceste scurgeri de specificații și fotografii par să indice că lansarea lui Samsung Galaxy S9 se apropie cu mare repeziciune!

Lucrurile devin tot mai clare cu privire la lansarea lui Galaxy S9, este așteptată, conform tuturor informațiilor din ultimul timp, o prezentare a viitorului telefon Samsung la Consumer Electronics Show care are loc în ianuarie 2018 în Las Vegas.

Odată cu trecerea timpului, pe măsură ce ne apropiem de lansarea lui Galaxy S9, informațiile referitoare la viitorul smartphone purtător de drapel a lui Samsung devin tot mai multe și mai consistente. Benjamin Geskin și Ice Univers, sunt doi dintre cei care lansează cele mai multe dintre scurgerile de informații. Să nu uităm că Ice Univers este un fost angajat al companiei Samsung, iar postările sale de cele mai multe ori se adeveresc. Informațiile deținute de Benjamin Geskin sunt deseori de încredere.

Acum tocmai au lansat pe rețelele sociale primele fotografii ce par să fie ale lui Samsung Galaxy S9.

Putem vedea incredibilul afișaj a lui Samsung, Infinity, care pare să împingă și mai mult conceptul de ecran fără margini, ducându-l la extrem. Cele două Samsung Galaxy S8 / Galaxy S8+ și bineînțeles Galaxy Note 8 ne-au impresionat în mod special și au impresionat pe toată lumea. Dar, ecranul lui Galaxy S9 este așteptat, conform zvonurilor, să acopere mai mult de 90% din suprafață, astfel încât marginile trebuie căutate bine ca să le găsim! Sunt practic inexistente. Samsung Display demonstrează că este de neegalat în ecranele de telefoane.

Samsung Display construiește o nouă unitate de producție pentru ecrane OLED flexibile. Fabrica situată în Asan, Coreea de Sud va avea o capacitate de producție de până la 270.000 de panouri pe lună. Valoarea unei astfel de investiții se ridică la o sumă undeva între 20,1 miliarde și 21,0 miliarde de dolari!

Cu următoarele telefoane Galaxy S9 și S9+, Samsung intenționează, dacă mai e nevoie, să ne impresioneze. Cu noul procesor Exynos 9810 produs chiar de Samsung, spectacolul este garantat. Exynos 9810 promite 15% mai mare eficiență și cu 10% mai multă putere decât procesorul aflat pe Galaxy S8 și Galaxy Note 8.

SURSĂPhoneAndroid