Acasă Stiri Galaxy S9, S8 și Galaxy A8 Enterprise Editions au fost lansate în...

Galaxy S9, S8 și Galaxy A8 Enterprise Editions au fost lansate în Olanda

Samsung a lansat versiuni Enterprise Edition ale modelelor Galaxy S8, Galaxy S9 și Galaxy A8 din Olanda. Aceste ediții pentru companii au fost lansate și în Germania la începutul anului 2018 și ajung acum și în Olanda. Cu Enterprise Editions, Samsung susține companiile gratuit cu actualizări de securitate și firmware, E-FOTA și Knox Configure cel puțin patru ani după lansarea produsului. În rest aceleași caracteristici sunt disponibile.

Enterprise Edition garantează utilizarea sigură, gestionarea simplă și conectivitate optimă în mediul mobil. Acest lucru face ca smartphone-urile Samsung Enterprise Edition să fie cele mai sigure pentru companiile mari dar și pentru întreprinderile mici și mijlocii.

Suportul software mai lung ar putea să iasă în evidență pentru cei care dețin edițiile obișnuite ale acestor dispozitive. Cu toate acestea, nu este prea diferit de cel de trei ani acordat de Samsung pentru dispozitivele destinate consumatorilor. Samsung oferă același număr de upgrade-uri majore pentru sistemul de operare Android, două pentru fiecare dispozitiv. Al patrulea an vine cu actualizări trimestriale de securitate în loc de cele lunare.

Samsung Enterprise Editions, smartphone-uri sigure pentru piața de afaceri

Telefoanele Enterprise Edition sunt, de asemenea, disponibile pentru cumpărare după doi ani de la lansarea lor. Astfel întreprinderile pot să își mărească numărul de dispozitive pe care le au în dotare pe măsură ce se dezvoltă în continuare.

Knox Configure permite administratorilor IT să configureze și să gestioneze de la distanță un număr mare de dispozitive mobile Samsung. Actualizările software pot fi instalate de la distanță, de asemenea, pe lângă programarea pentru toate sau doar pentru unele dispozitive.

E-FOTA Enterprise Firmware Over-The-Air este un serviciu care permite controlarea modului și momentului în care actualizările firmware-ului sunt efectuate pe dispozitive mobile. Cu Samsung E-FOTA, administratorii IT pot alege o versiune de sistem pentru a asigura compatibilitatea cu aplicațiile interne și pot actualiza versiunile sistemului de operare fără a întrerupe utilizatorii.

Edițiile Enterprise sunt primele smartphone-uri Samsung care se concentrează exclusiv pe piața afacerilor. Acest lucru permite companiei Samsung să răspundă mai bine nevoilor și dorințelor companiilor și utilizatorilor finali.

Samsung Galaxy S9, Galaxy S8 și Galaxy A8 se caracterizează printr-un ecran mare, o durată lungă de viață a bateriei și o siguranță sporită cu Samsung Knox. În plus, ele sunt potrivite pentru orice utilizator și au tot ceea ce este nevoie pentru ca angajații să fie mai productivi oricând și oriunde.

Samsung nu a dezvăluit prețurile pentru Olanda, dar ne putem aștepta ca acesta să fie similare cu cele din Germania. Deci, acesta este de 850 și 500 € pentru Galaxy S9 și respectiv Galaxy A8. Pentru Samsung Galaxy S8 prețul ar trebui să fie undeva între cele două.

Stiri

Nintendo Switch – viitoarea consolă premium cu afișaj OLED Samsung

Compania Nintendo intenționează să dezvăluie anul acesta un model de consolă de jocuri Nintendo Switch echipată cu un ecran mai mare. Noul...

Wildlife Watch – un program Samsung pentru combaterea braconajului

Samsung a anunțat lansarea Wildlife Watch, un nou program pilot care folosește tehnologia pentru a ajuta la combaterea braconajul. Ținta este combaterea...

Samsung a stabilit un nou record de viteză de descărcare în 5G

Samsung Electronics Co. a declarat joi că a atins cea mai rapidă viteză de descărcare din industrie cu o tehnologie avansată de...

Samsung Galaxy A22 5G în lucru, mai multe detalii despre el

Era clar încă de la lansare că Samsung Galaxy A32 5G nu va rămâne cel mai ieftin telefon Samsung 5G mult timp....

Samsung va lansa trei noi procesoare Exynos în 2021

Samsung se numără printre acei producători de smartphone-uri, foarte rari, care își produc și propriile procesoare. Gigantul tech sud-coreean dezvoltă permanent noi...

Următorul Samsung Galaxy Watch ar putea rula Werar OS în loc de Tizen

Mai multe dovezi din ultimul timp indică faptul că Samsung dezvoltă un dispozitiv purtabil cu Wear OS numit în cod intern „Merlot”....

Samsung îmbrățișează noile standarde de eficiență energetică ale UE

În martie 2021 se vor introduce noile etichete energetice ale Uniunii Europene pentru aparatele de uz casnic. Acest lucru a fost stabilit...