Galaxy S9 și S9+ din decembrie în culoarea „Polaris Blue”, în Germania

1737

Smartphone-ul emblematic de la Samsung va fi disponibil pentru Crăciun în nuanțe de albastru, într-un gradient de culoare la modă. Cei care nu au scris până acum lui Moș Crăciun ar trebui să ia în considerare un Galaxy S9 sau S9+. De la începutul lunii decembrie smartphone-ul de ultimă generație este disponibil în Germania într-un nou look de iarnă, „Polaris Blue”, un elegant gradient.

Este posibil ca pe parcursul lunii decembrie această culoare, Polaris Blue, pe alte piețe Ice Blue, să ajungă și în alte țări din Europa. Informația vine de la NewsSamsung, site-ul companiei sud-coreene din Germania. Cu „Polaris Blue”, nava amiral a companiei Samsung este acum disponibilă în cinci nuanțe diferite. În plus față de noua versiune, utilizatorii pot alege între „Midnight Black”, „Lilac Purple”, „Coral Blue”, „Titanium Gray” și „Sunrise Gold”.

Samsung Galaxy S9 un excelent smartphone, are caracteristici foarte bune

Galaxy S9 și Galaxy S9+ au fost lansate sub sloganul „făcute pentru modul în care comunicăm astăzi”. Prin acestea Samsung a urmărit să lanseze un telefon care să se exprime cât mai mult cu imagini și clipuri video. Aparatul foto este echipat cu un senzor dual pixel cu viteză superioară. Are putere și memorie dedicată pentru a permite înregistrări de înaltă calitate. „The Camera Reimagined” a spus Samsung la prezentarea celor două.

În Galaxy S9, camera principală are diafragma variabilă. Galaxy S9+ are un obiectiv cu unghi larg, al aparatului foto dual. De asemenea, dispune de modul de filmare cu încetinitorul – Super Slow-Mo, de AR Emojis și Bixby. Galaxy S9 și S9+, disponibile de la începutul lunii decembrie în Polaris Blue, suportă numai rezoluția HD (720p) atunci când înregistrați un videoclip în modul „Super Slow-Mo”, secvențele individuale pot fi înregistrate cu 960 de cadre pe secundă.

AR Emoji folosește un algoritm de învățare a informațiilor bazat pe date. Analizează o imagine 2D a utilizatorului și prezintă mai mult de 100 de caracteristici faciale pentru a crea un model 3D care să reflecte și să imite expresii, pentru o personalizare adevărată. AR Emoji creează un avatar digital al utilizatorului care urmărește mișcările lui faciale.

Infinity Display aflat pe cele două are un design în care marginile ecranului se contopesc cu o ramă foarte îngustă. Două smartphone-uri care îi fac cu ochiul oricărui cumpărător. În plus, acestea oferă experiențe de sunet de primă clasă. Difuzoarele stereo sunt reglate de AKG și, Dolby Atmos oferă sunet de 360°, parcă ireal.

În afară de această culoare elegantă și inedită, celelalte caracteristici au rămas nemodificate. Prețurile în Germania sunt de 849€ pentru Galaxy S9 cu 64GB și 949€ pentru S9+ tot cu 64GB.