Galaxy S9 cu User Experience exclusiv, cu noi caracteristici

1548

Samsung Galaxy S9 va avea un UX exclusiv cu noi caracteristici care nu au fost văzute până acum pe nici un smartphone. Samsung urmează să lanseze Galaxy S9 și Galaxy S9+ luna viitoare și există deja foarte mult entuziasm în rândul fanilor pentru noul smartphone pilot. Descoperim treptat mai multe informații despre noile dispozitive și, chiar dacă nu toate par a fi plauzibile, aceste noi informații ne ajută să ne facem o idee despre ce să așteptăm de la Samsung Galaxy S9.

O sursă din China, un utilizator din rețeaua socială chineză Sina Weibo, care a avut dreptate în multe postări pe internet, spune că Galaxy S9 va veni cu un UX (user experience) pe care Samsung la dezvoltat exclusiv pentru acest dispozitiv. Noul UX va oferi caracteristici care nu au mai fost văzute vreodată pe nici un alt smartphone de la Samsung și care nu are nimic de-a face cu S8 sau alte modele anterioare! Pentru cei care nu știu, UX se referă la caracteristicile software-ului Samsung pentru ca utilizatorii să trăiască experiențe semnificative și relevante din punct de vedere personal când utilizează telefonul.

Amintiți-vă, anul trecut, cu ocazia lansării lui Galaxy S8, Samsung a lansat Samsung Experience, o nouă versiune a software-ului său. Pentru Galaxy Note 8, compania sud-coreeană a optimizat-o și a redenumit-o Samsung Experience 8.5. Așa cum era de așteptat, S9 va fi echipat cu Samsung Experience 9.0, adaptată la Android 8.0 Oreo. Sursa nu detaliază cu exactitate ce vor fi aceste noi caracteristici, menționând doar că divizia UX a lui Samsung a dezvoltat noi interfețe care sunt unice pentru Galaxy S9, așa cum nu au mai fost văzute vreodată în nici o altă versiune anterioară.

Sunt evocate îmbunătățiri legate de inteligența artificială. Ar trebui să ne așteptăm la o nouă versiune a lui Bixby, asistentul inteligent al Samsung sau la noi caracteristici legate de aparatul foto, presupusul punct puternic al lui Galaxy S9? Mister total.

Galaxy S9 este doar o evoluție a modelului G8 sau este un model complet diferit? Din punct de vedere al designului și al componentelor sale interne, noul model al companiei Samsung va arăta destul de mult ca predecesorul său, cu un Infinity Display fără margini, o baterie de 3.000 mAh și QuickCharge 2.0. În plus, smartphone-ul va aduce totuși niște îmbunătățiri, este de așteptat ca senzorii foto de 12MP să fie surpriza acestei ediții din 2018.

QuickCharge este o tehnologie de încărcarea rapidă, dezvoltată de Qualcomm, utilizată în dispozitive precum smartphone-uri, tablete și computere, pentru gestionarea energiei livrate prin USB. Oferă mai multă putere și, prin urmare, încarcă bateriile din dispozitive mai repede decât permite sistemul USB standard.

Vom afla mai multe despre Samsung Galaxy S9 și noul UX, duminică 25 februarie 2018, la Mobile World Congress de la Barcelona.

SURSĂSamMobile