Data lansării lui Galaxy S9 confirmată, va fi lansat la MWC 2018

1480

Anul trecut au fost tot felul de zvonuri că Samsung ar putea lansa Galaxy S9 mai devreme decât predecesorul său Galaxy S8, unii chiar sugerând că lansarea la CES 2018 este posibilă. Acum avem confirmarea din cea mai autorizată sursă. Președintele Samsung Mobile DJ Koh, a confirmat lansarea lui Samsung Galaxy S9 la Barcelona la Mobile World Congress 2018 care începe la 26 februarie.

Samsung Galaxy S9 va fi lansat cu o lună mai devreme decât predecesorul său. Samsung Galaxy S8 a fost prezentat la un eveniment special dedicat lui la sfârșitul lunii martie 2017.

În cadrul unei conferințe de presă, care a avut loc la Las Vegas, la Consumer Electronics Show 2018 președintele diviziei de telefonie mobilă Samsung, DJ Koh, a confirmat că lansarea lui Galaxy S9 și Galaxy S9+ va avea loc luna viitoare la MWC 2018, conform publicației Sammobile. El a mai afirmat, de asemenea, că data exactă a lansării va fi anunțată ulterior. Președintele Samsung Mobile a spus, de asemenea, că cele două telefoane vor fi la vânzare începând cu luna martie.

Lansarea celor două telefoane la MWC 2018 are sens. În afară de anul trecut, Samsung a folosit de multe ori show-ul tehnic anual de la Barcelona pentru a prezenta primul său smartphone al anului. Cu această confirmare, compania arată că este din nou pe drumul cel bun.

Samsung Galaxy S9 și S9+ sunt de așteptat vină cu același design ca predecesorii lor, dar cu câteva ajustări. Ambele telefoane vor păstra aceleași dimensiuni ale afișajului ca și Galaxy S8 și S8+, dar procesorul de la bord va fi un Snapdragon 845 / Exynos 9810, în funcție de piețe, o memorie RAM de 4 GB pe Galaxy S9 și de 6 GB RAM pe Galaxy S9+. Acesta din urmă este, de asemenea, de așteptat să dispună de o cameră foto dublă și o baterie mai mare. Desigur, perechea va fi alimentată de Android 8.0 Oreo din cutie.

Mobile World Congress Barcelona este cel mai mare și mai titrat eveniment din industria telefoniei mobile din lume. A debutat în 1987. Locația este Fira Gran Via din Barcelona, Spania. Participarea anuală este în general mai mare de 100.000 de persoane. Participanții reprezintă peste 200 de țări din întreaga lume.

Samsung nu a confirmat nimic despre specificațiile tehnice ale celor două telefoane. Mai așteptăm și alte surprize de la aceste două noi telefoane de la Samsung. Vom vedea ce ne rezervă firma sud-coreeană la MWC 2018 Barcelona.