Galaxy Smart Tag – Modul inteligent de a-ți găsi bunurile pierdute

897
Galaxy Smart Tag Modul inteligent de a gasi bunurile pierdute
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Unele dintre bunurile noastre sunt de multe ori acolo unde credem că sunt. Să nu mai vorbim de unele obiecte mai mici și mai puțin vizibile care se dovedesc adesea greu de găsit. Pentru a preveni astfel de lucruri și nu numai, Samsung a lansat Galaxy Smart Tag, un gadget pentru a elimina durerea de cap în găsirea obiectelor personale de uz zilnic rătăcite.

Măsurând puțin mai puțin de 4 pe 4cm și cântărind doar 13 grame, Galaxy SmartTag poate fi atașat la chei, bagaje sau la oricare alt obiect personal pentru a le face ușor de urmărit pe telefonul smartphone. Samsung va lansa în viitor și un Galaxy Smart Tag+, mai performant dar destinat aceluiași scop.

Cum se folosește Galaxy Smart Tag

Înainte de a putea utiliza Galaxy SmartTag, acesta trebuie mai întâi să fie conectat la telefonul smartphone. Brelocul Samsung poate fi folosit cu smartphone-urile și tabletele Galaxy care rulează Android 8 sau o versiune ulterioară. Pur și simplu apăsați butonul din mijlocul etichetei inteligente, apoi apăsați-l încă o dată când vi se solicită de către telefonul smartphone. Apoi, veți putea vedea locația etichetei pe o hartă folosind SmartThings Find în aplicația SmartThings. Puteți utiliza funcții precum navigarea pentru a localiza eticheta sau pentru a emite un sunet.

Întârziați la serviciu, dar cheile mașinii pe care le-ați lăsat pe raft nu mai sunt acolo. Îți verifici geanta și buzunarele și nu sunt nicăieri! Vă ridicați smartphone-ul și deschideți SmartThings Find. După ce apăsați „Inel”, un sunet sonor începe să vină de sub canapeaua – nu v-ați fi gândit să verificați acolo! Mulțumită Smart Tag, problemă rezolvat!

SmartThings Find este un serviciu prin care utilizatorii își pot localiza rapid și ușor dispozitivele Galaxy. Utilizează tehnologiile Bluetooth LE și UWB. Acestea facilitează procesul de căutare a smartphone-urilor Galaxy, a tabletelor, a ceasurilor inteligente și a căștilor.

Poți găsi smartphone-ul prin intermediul brelocului

Ești sigur că ți-ai lăsat smartphone-ul pe pat, dar după ce ai făcut niște treburile casnice, te întorci pentru a descoperi că nu există. Nu există nimeni acasă căruia să-i poți cere să-ți sune telefonul și chiar dacă ar exista, ți-ai lăsat telefonul în modul silențios! Nu rămâne decât o alegere: să cercetezi întreaga casă.

Din fericire pentru tine, Galaxy Smart Tag poate fi utilizat și pentru a localiza smartphone-ul. Trebuaie să aveți activată funcția „Localizați smartphone-ul cu Tag” pentru a face telefonul să emită un sunet. Apăsați de două ori butonul de pe Smart Tag și smartphone-ul dvs. începe să emită un sunet, permițându-vă să-l localizați prins între saltea și rama patului.

„Ding Dong”. Când aude soneria, câinele tău Max aleargă spre ușă. Pe cât de frumos este că îi întâmpină pe vizitatori, uneori iese în timp ce ușa este deschisă.

Încă o dată, Max prinde în momentul în care deschizi ușa și fuge pe stradă. Din fericire, ați atașat un Galaxy Smart Tag la gulerul lui Max. Când Galaxy SmartTag este aproape de smartphone-ul dvs., acesta utilizează tehnologia Bluetooth Low Energy (BLE) pentru a furniza locația etichetei. Dacă eticheta nu se află lângă telefonul dvs. sau Bluetooth este deconectat, acesta folosește alte smartphone-uri Galaxy din apropiere pentru a detecta semnalul SmartTag și pentru a vă ajuta să localizați ceea ce ați pierdut. Deschideți harta în SmartThings Find, navigați la pinul desemnat și îl găsiți pe Max care așteaptă în fața brutăriei.

Utilizarea brelocului pentru a comanda aparatele electrocasnice

Plecați și sunteți deja la mașină când vă amintiți că ați uitat să opriți aparatul de aer condiționat din casă. În loc să vă întoarceți înapoi, trebuie doar să apăsați butonul de pe Galaxy Smart Tag care atârnă de geantă.

Galaxy SmartTag este util nu numai pentru localizarea articolelor, ci și pentru controlul de la distanță al dispozitivelor inteligente. Prin intermediul aplicației SmartThings, utilizatorii pot seta funcții pentru a fi executate atunci când brelocul este apăsat o dată scurt și când este apăsat și menținut. Poate controla doar aparate înregistrate în aplicația SmartThings, conform Samsung Newsroom. Odată ce ați configurat alte dispozitive în meniul „Mod” al aplicației SmartThings, veți putea controla mai multe aparate cu Samsung Galaxy Smart Tag.

Trackerul Samsung este o soluție compactă, ușor de utilizat, care vă ajută să vă protejați bunurile, de la obiecte mici la cele mai valoroase bunuri. Dacă sunteți predispuși să pierdeți lucrurile și doriți să le protejați mai bine, Galaxy Smart Tag este pentru dvs.