Acasă Stiri Samsung SmartThings Find, găsiți ușor și rapid dispozitivele Galaxy

Samsung SmartThings Find, găsiți ușor și rapid dispozitivele Galaxy

Samsung a anunțat lansarea SmartThings Find, un nou serviciu prin care utilizatorii își pot localiza rapid și ușor dispozitivele Galaxy. După ce 6 milioane de utilizatori din Coreea, Marea Britanie și SUA s-au înregistrat imediat pentru a accesa acest serviciu, SmartThings Find este gata pentru o lansare globală pe dispozitivele ce dispun de Android 8 sau versiuni mai noi.

SmartThings Find utilizează tehnologiile Bluetooth Low Energy (BLE) și (UWB). Acestea facilitează utilizatorilor la procesul de căutare a smartphone-urilor Galaxy, a tabletelor, a ceasurilor inteligente și a căștilor.

Utilizând cele mai noi tehnologii, SmartThings Find contribuie la diminuarea stresului în momentul căutării dispozitivelor Galaxy pierdute. Dispunând de un avantaj suplimentar prin utilizarea tehnologiei AR împreună cu hărțile și suportul audio, SmartThings Find reprezintă o soluție vizuală eficientă prin care utilizatorii își pot localiza cu ușurință dispozitivele preferate. Acesta este doar un prim exemplu din categoria noilor experiențe mobile importante pe care tehnologia UWB le va pune la dispoziție oamenilor din întreaga lume”. A spus Jaeyeon Jung, Vice President and Head of SmartThings Team, Mobile Communications Business la Samsung Electronics.

Găsiți cu ușurință mai multe dispozitive cu SmartThings Find

După finalizarea unui proces rapid de înregistrare, utilizatorii SmartThings își pot găsi cu ușurință dispozitivele Galaxy. Sunt incluse aici smartphone-uri, tablete și ceasuri inteligente, până la fiecare cască wireless individuală. Indiferent dacă ați uitat Galaxy Note 20 Ultra în spatele canapelei, nu vă amintiți unde v-ați ascuns Galaxy Buds Live sau ați lăsat Galaxy Watch 3 undeva, serviciul SmartThings Find vă va ajuta să le găsiți prin intermediul SmartThings Find.

Offline nu înseamnă „Off-the-Grid”. Prin intermediul serviciului SmartThings Find, utilizatorii pot localiza cu ușurință dispozitivul pierdut, chiar dacă el este offline. Acest lucru se datorează rețelei de utilizatori SmartThings. Aceștia pot ajuta la găsirea dispozitivelor pierdute prin utilizarea în siguranță a propriilor device-uri. Dacă un dispozitiv a fost offline timp de 30 de minute, acesta produce un semnal BLE care poate fi recepționat de oricare smartphone sau tabletă Galaxy din apropiere. Dacă vă raportați dispozitivul ca fiind pierdut prin SmartThings Find, smartphone-urile sau tabletele Galaxy din vecinătatea device-urilor pierdute pot alerta serverul SmartThings cu privire la locația acestora, care la rândul său va anunța deținătorul. Toate datele utilizatorului SmartThings Find sunt criptate și protejate, locația dispozitivului pierdut fiind dezvăluită doar proprietarului acestuia.

Utilizatorii își pot găsi dispozitivul Galaxy rapid prin instrucțiuni detaliate

Localizarea dispozitivului pierdut este acum mult mai ușor de efectuat prin intermediul indicațiilor integrate direct pe hartă. Când pierdeți un dispozitiv, puteți pur și simplu să deschideți SmartThings Find de pe smartphone sau tabletă și să selectați dispozitivul pe care doriți să îl localizați. Smartphone-ul va arăta apoi locația exactă a dispozitivului pe hartă. Atunci când utilizatorul se află în apropierea dispozitivului pierdut, acesta poate opta ca dispozitivul să fie apelat sau doar localizat. Pentru acest lucru se utilizează funcția Search Nearby bazată pe tehnologia AR. Aceasta afișează o grafică color care crește în intensitate atunci când utilizatorul se apropie de dispozitiv.

Disponibilitate SmartThings Find

A fost deja lansată o nouă actualizare de software pentru aplicația SmartThings pentru smartphone-urile și tabletele Galaxy. Condiția este ca acestea să ruleze pe sistemul de operare Android 8 sau o versiune mai recentă. De asemenea pe dispozitive Galaxy Watch trebuie să ruleaze Tizen 5.5 sau o versiune mai recentă. Au fost actualizate și Galaxy Buds+ și Galaxy Buds Live. După aceea, utilizatorii pot accesa serviciul SmartThings Find atingând bannerul din partea de jos a ecranului de start din aplicația SmartThings. În plus, începând cu anul viitor, Samsung va extinde acest serviciu de localizare a dispozitivelor nu doar pentru dispozitivele Galaxy, ci și pentru altele.

Suntem încântați că putem colabora îndeaproape cu companii de top din industria de item-finding pentru a extinde această experiență. Vom eficientiza și mai mult procesul de căutare a dispozitivelor personale dragi”. A spus Jaeyeon Jung, Vicepreședinte și șef al echipei SmartThings.

Stiri

Samsung va prezenta un afișaj S-foldable la SID Display Week 2021

SID Display Week 2021 are loc între 17 și 21 mai și va fi un eveniment complet virtual. SID Display Week 2021...

Samsung crede că „nu este niciodată prea devreme” pentru a explora 6G

Samsung a lansat o Carte Albă 6G unde spus că „nu este niciodată prea devreme să începem pregătirea pentru 6G”. Noile rețele...

Frigiderele Samsung au fost evaluate ca fiind „cele mai bune” în Europa

Frigiderele Samsung au fost clasate pe primul loc în evaluarea marilor reviste europene de profil din Germania, Suedia și Italia. Cea mai...

Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G a apărut Google Play Console

Samsung lucrează la lansarea unei noi serii de tablete: Samsung Galaxy Tab S7 Lite, cu o lansare destul de aproape. Cele două...

O nouă dovadă a existenței seriei Samsung Galaxy Note 21

Compania Samsung a declarat în urmă cu două luni că nu va lansa anul acesta seria Galaxy Note 21. Știrea nu a...

Ecranele OLED de pe Galaxy Book Pro certificate de SGS pentru jocuri

Samsung a lansat recent noi laptopuri din gama Galaxy Book Pro, iar aceatea au venit cu ecrane OLED. Acum, Samsung a dezvăluit...

Samsung colaborează la sistemul de operare Fuchsia de la Google

De ani de zile, Google dezvoltă în mod constant sistemul de operare Fuchsia, un posibil înlocuitor al actualului Android. Acum se pare...