Smartwatch-ul Galaxy Sport va avea cadran circular și un design premium

813

Toți ochii vor fi pe seria Galaxy S10 în data de 20 februarie, când Samsung va organiza evenimentul „Galaxy Unpacked 2019”. Cu toate acestea, smartphone-urile din seria Galaxy S10 nu vor fi singurele produse noi care vor fi anunțate la eveniment, iar Galaxy Sport este și el gata de lansare. Acum, 91Mobiles a publicat în exclusivitate detalii cu designul următorului Galaxy Watch Sport dintr-o sursă sigură.

Samsung Galaxy Watch Sport va dispune de un cadran circular și finisaj metalic periat în culori cromate, conform fotografiilor. Galaxy Sport va fi primul smartwatch dedicat sportului de la Samsung sub marca Galaxy. Până acum, gigantul high-tech sud-coreean a folosit numele de brand Gear pentru dispozitivele sale wearables.

După cum se poate vedea în imagine, viitorul smartwatch va avea un cadran rotund cu două butoane circulare pentru a efectua funcțiile cheie. Galaxy Sport are un finisaj metalic periat în culoarea cromului și un aspect mai frumos față de celelalte smartwatch-uri orientate spre sport de la alte branduri. Catarama pentru brățară este în același ton de finisaj cu al cadranului.

Samsung Galaxy Sport este gata de lansare, a fost certificat de FCC, NRRA și NCC

Partea din spate a ceasului Galaxy Sport nu este vizibilă în fotografie. Totuși ne putem aștepta ca acesta să aibă cel puțin aceiași senzori ca și modelul anterior Galaxy Watch. Acestea includ senzorul pentru monitorizarea somnului, contorul pentru pași, monitorizarea activității, senzor de ritm cardiac și GPS. Și având în vedere că este un model Sport, smartwatch-ul ar trebui să aibă, de asemenea, o certificare înaltă IP pentru rezistența la apă și praf.

IP – Ingress Protection. Evaluarea IP a unui dispozitiv constă din două numere și este dată în format IPXY (de exemplu IP67). X este clasificarea pentru rezistența dispozitivului la penetrarea de către obiecte solide străine, cum ar fi praful, și variază de la 0 la 6. Y reprezintă rezistența dispozitivului la penetrarea de lichide în diverse condiții și variază de la 0 la 8.

Recent, am scris și noi pe iLoveSamsung, că smartwatch-ul Galaxy Sport a fost certificat de toate instituțiile abilitate. Federal Communications Commission (FCC) din SUA, National Radio Research Agency (NRRA) din Coreea de Sud și NCC din Taiwan. Are numele de cod „Pulse” și numărul de model SM-R500. Acesta va fi primul smartphone cu caracteristica Bixby Reminder, va avea 4 GB de memorie RAM, Wi-Fi și Bluetooth. Smartwatch va sprijini, de asemenea, plățile prin intermediul rețelei NFC. Vom vedea dacă este mai performant decât un Samsung Gear S3.