Samsung Galaxy Tab S6 5G va fi lansată azi în Coreea de Sud

824
Sursa Foto: Samsung Electronics Co. via Yonhap

Samsung Electronics va lansa azi 30 ianuarie tableta Galaxy Tab S6 5G. Noua tabletă Samsung este același Galaxy Tab S6 anunțată acum câteva luni, dar acum cu conectivitate celulară 5G. Aceasta înseamnă că specificațiile, în afara conectivității 5G, rămân neschimbate față de modelul 4G. Va fi prima tabletă din lume cu o conexiune 5G.

Galaxy Tab S6 5G, prima tabletă 5G din lume, va ieși la vânzare pentru 999.900 won, echivalentul a aproximativ 850 USD, pe piața internă, potrivit companiei Samsung. Modelul 4G vine cu opțiuni de stocare de 128GB și 256GB, dar Samsung limitează modelul 5G la unul singur. Modelul vândut în Coreea de Sud are 128GB. Acest lucru poate deranja unii potențiali cumpărători, dar există slotul pentru carduri microSD care poate extinde stocarea.

Samsung Galaxy Tab 5G are ecran Super AMOLED care suportă HDR10+

Tableta Samsung Galaxy Tab S6 cântărește 420 de grame și vine cu un ecran Super AMOLED de 10,5 inch și margini foarte subțiri. Este foarte ușoară și extrem de portabilă. Pe partea de acustică are patru difuzoare reglate de AKG, Dolby Atmos și împreună cu ecranul cu suport HDR10+, permite jocuri de streaming intense, transmisie în timp real 4K și conținut AR.

Galaxy Tab S6 5G are un stilou evoluat Smart S Pen, care îmbunătățește, de asemenea, eficiența în muncă. S Pen-ul se fixează pe spatele tabletei pentru încărcare și transport și recunoaște gesturile pentru controlul tabletei de la distanță.

Samsung a introdus sistemul Dolby Atmos cu seria Galaxy S9. Dolby Atmos este o tehnologie de sunet surround anunțată de Dolby Laboratories în 2012. Practic cu Dolby Atmos se creează o experiență audio tridimensională, care te înconjoară din toate părțile.

Samsung Galaxy Tab S6 5G vine cu același design modern la modă și va fi disponibilă doar într-o singură culoare, o nuanță de gri. Samsung va oferi diverse beneficii clienților care achiziționează Tab S6 5G până la 31 martie. Anul trecut Samsung a lansat două excelente tablete, Galaxy Tab S6 și Galaxy Tab S5e. Puteți vedea pe iLoveSamsung comparația dintre cele două. Acum mai primim o super tabletă Samsung.

Samsung a vândut în 2019 peste 6,7 milioane de smartphone-uri 5G

Samsung a lucrat pentru a-și extinde portofoliul 5G pentru a conduce piața globală. Compania vinde în prezent dispozitive Galaxy 5G care includ smartphone-uri Galaxy S10 5G, Note 10 5G și Galaxy A90 5G. În 2019, Samsung a fost jucătorul nr. 2 pe piața globală de smartphone-uri 5G cu o cotă de 35,8%. A avut vânzări de 6,7 milioane de smartphone-uri 5G în întreaga lume, potrivit datelor cercetătorului de piață Strategy Analytics.

Samsung Galaxy Tab S6 5G va fi disponibilă momentan doar în Coreea de Sud. Gigantul tech, cel puțin până acum, nu a spus nimic dacă tableta 5G va fi sau nu disponibilă în Europa, Asia, sau chiar în SUA.

Vom reveni cu mai multe amănunte despre Samsung Galaxy Tab S6 5G, după lansarea acesteia în Coreea de Sud.