Samsung Galaxy Tab A3 XL, o tabletă cu procesor Exynos 7904

800
Sursa Foto: 91mobiles.com

Unele dintre specificațiile tabletei Samsung Galaxy Tab A3 XL au fost dezvăluite datorită listărilor Google Play Console. Spre deosebire de majoritatea dispozitivelor, de data aceasta sunt două înregistrări, unul cu numele de cod „gta3xl” și celălalt cu „gta3xlwifi”. În timp ce al doilea este în mod clar un model doar Wi-Fi, primul ar putea oferi conexiune normală 4G. Galaxy Tab A3 XL are un display full HD, un procesor Exynos 7904 și până la 3 GB RAM.

Nu există încă nicio informație cu privire la momentul în care ne putem aștepta la lansarea tabletei Samsung Galaxy Tab A3 XL. Este posibil ca această tabletă să apară în scurt timp, mai ales că Samsung a lansat de două zile și Galaxy Tab S6. Tableta Galaxy Tab A3 XL va fi o ofertă accesibilă, imaginea însoțitoare dezvăluind rame laterale relativ groase.

Specificații Samsung Galaxy Tab A3 XL

Conform Google Play Console, Galaxy Tab A3 XL va avea procesorul Exynos 7904 Octa-Core. Acest procesor este și în dotarea smartphone-ului Samsung Galaxy M30. O placă video GPU Mali G71 de 845 GHz și interfața One UI bazată pe Android 9 Pie sunt la bord. Varianta Wi-Fi a fost listată cu 2GB RAM, în timp ce cealaltă opțiune va avea memorie RAM de 3GB. Există un ecran cu rezoluție full-HD (1.200 x 1.920 pixeli) cu o densitate a ecranului de 240 dpi și un raport de aspect de 16:10. Acestea sunt toate informațiile disponibile din Google Play Console.

Tableta Samsung Galaxy Tab A3 XL a mai fost observat online încă odată înainte, pe la începutul anului, conform 91Mobiles. Atunci a fost certificată Bluetooth SIG. Conform listării tableta cu numărul de model SM-T515 a fost certificată cu Bluetooth 5.0 pentru conectivitate.

Google Play Console este locul în care dezvoltatorii își încarcă versiuni ale aplicațiilor pentru a fi examinate de Google, înainte de a fi lansate publicului. Este în interesul Google să se asigure că acest proces este rapid și ușor. Cu cât este mai ușor, cu atât mai probabil ca dezvoltatorii să aleagă Android ca platformă pentru aplicația lor.

Deocamdată Samsung Galaxy Tab S6 a atras toate privirile. Tab S6 este o tabletă de super-top cu specificații și caracteristici excelente. Are printre altele un ecran Super AMOLED de 10,5 inch și procesorul Snapdragon 855.

Această tabletă Samsung Galaxy Tab A3 XL de gamă medie seamănă destul de mult cu Galaxy Tab S5e. La o privire mai atentă acesta poate fi de fapt doar o actualizare a tabletei Galaxy A 10.1 lansată la începutul anului. Cu ceva îmbunătățiri și o schimbare a numelui probabil va fi destinată altor regiuni, cum ar fi India. Ar fi ceva normal pentru Samsung.