Samsung Galaxy Tab A4 S, o nouă tabletă certificată Bluetooth

825
Sursa Foto: droidshout.com

Samsung lucrează la lansarea viitoarei serii de smartphone-uri high-end Samsung Galaxy S11. După obiceiul companiei sud-coreene, sigur vom avea parte și de o serie de alte dispozitive alături de Galaxy S11. Printre acestea s-ar putea să vedem și o nouă tabletă, denumită Samsung Galaxy Tab A4 S. Cel puțin așa reiese din apariția recentă a acesteia pe site-ul de certificare Bluetooth SIG.

Cu aproximativ o lună în urmă, am scris pe iLoveSamsung că o tabletă Samsung cu număr de model SM-T307U a fost certificată de Wi-Fi Alliance. Certificarea Wi-Fi a relevat că tableta rulează pe Android 9 Pie și acceptă rețele Wi-Fi de 2,4 GHz și 5 GHz. Am mai aflat tot atunci că tableta va avea o capacitate de stocare de 32 GB.

Samsung Galaxy Tab A4 S va avea conectivitate Bluetooth 5.0

Samsung a lansat trei tablete Galaxy Tab A anul acesta. Au apărut Galaxy Tab A 10.1 (2019) lansată în februarie, dar care nu are un S Pen, apoi Galaxy Tab A 8.0 (2019) cu S Pen lansată în martie și în august, Galaxy Tab A 8.0 (2019) fără stylus.

Samsung Galaxy Tab A4 S (cu numărul de model SM-T307U) are acum certificarea Bluetooth. Această certificare a confirmat pentru prima dată numele Galaxy Tab A4 S, conform site-ului Droidshout. Nu știm mai nimic despre această tabletă, în afară de numele în sine. Acestea fiind spuse, ne putem aștepta ca tableta să mai primească certificări în zilele următoare, astfel încât să obținem mai multe informații despre ea. Mai mult, certificarea relevă și faptul că tableta va avea conectivitate Bluetooth 5.0. Numărul „7” în numărul de model indică că va avea conectivitate celulară și mai știm că va fi disponibilă într-o singură variantă de culoare – maro.

Bluetooth SIG este o organizație care supraveghează dezvoltarea standardelor Bluetooth și licențierea tehnologiilor și a mărcilor Bluetooth pentru producători. Este o societate non-profit fondată în septembrie 1998 și are sediul în Kirkland, Washington.

Cum a scris mai sus sunt șanse mari ca tableta Galaxy Tab 4S să fie lansată cu seria Samsung Galaxy S11. Până în prezent știm că vor fi lansate trei smartphone-uri. Standardul Galaxy S11, o variantă mai mică Galaxy S11e și varianta vedetă Galaxy S11+. Despre Galaxy S11 și S11+ știm că ambele vor avea încărcare rapidă de 25W.

Alături de Galaxy Tab A4 S, la lansarea seriei Galaxy S11, sigur vom mai vedea și noul set wireless Galaxy Buds+, o nouă baterie externă cu încărcare wireless de 25W și posibil o nouă brățară de fitness sau un smartwatch.