Samsung a lansat o nouă tabletă Galaxy Tab A 8.0 (2019) cu S Pen

1363

Am scris acum câteva luni că Samsung lucrează la o nouă Galaxy Tab A, tabletă cunoscută atunci sub numărul de model SM-P205. Gigantul high-tech a anunțat acum o nouă tabletă, care are același număr de model. Este un Galaxy Tab A 8.0 (2019), care vine cu suport pentru S Pen.

Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2019) este o versiune ușor mai compactă a modelului Tab A 10.1 (2019) anunțat luna trecută. Spre deosebire de predecesorul său, Galaxy Tab A 8.0 (2019) vine cu suport S Pen care vă permite să scrieți sau să desenați „confortabil” pe ecran. Conform SamMobile, S Pen este certificat IP68, lucru ce îl face impermeabil la apă și praf.

Galaxy Tab A 8.0 are un ecran TFT cu diagonala de 8 inch (20,32 centimetri) cu rezoluție de 1920 × 1200 pixeli. Adăugarea stiloului S Pen face ca aceasta să fie o opțiune convingătoare pentru clienții care au dorit suportul stiloului pe tabletele mai mici ale companiei Samsung. Nu este cel mai nou S Pen, care este în dotarea lui Galaxy Note 9, deci nu contați pe utilizarea lui ca o telecomandă.

Galaxy Tab A8.0 cu procesor Exynos 7904 și 3 GB de RAM

Tableta este din gama mijlocie Samsung, are un procesor Exynos 7904 de 1,2 GHz. Are 3 GB RAM și 32 GB stocare, extensibilă cu microSD până la 512 GB. Android Pie este disponibil pe Tab A, probabil cu interfața One UI. Pe partea de conectivitate Galaxy Tab A vine cu Wi-Fi, Bluetooth 5.0, 4G LTE (opțional), GPS, GLONASS și mufă pentru căști de 3,5 mm.

Tableta nu are senzor de amprentă digitală. Există o cameră frontală de 8 MP la spate și una de 5 MP frontal. Un conector USB tip C și baterie de 4.200 mAh pentru până la 11 ore de navigare. Dimensiunile tabletei sunt de 201,5 x 122,4 x 8,9 mm și are o greutate de 325 grame.

GLONASS este un sistem de navigație prin satelit gestionat de Rusia. Este o alternativă la sistemul american Global Positioning System (NAVSTAR-GPS) și al Uniunii Europene, Galileo (în construcție). Nivelul de precizie al GLONASS este comparabil cu cel al sistemului NAVSTAR-GPS.

Puteți deschide până la cinci aplicații pe ecran, astfel încât să vă puteți conecta mai convenabil, fără a fi nevoie să deschideți și să închideți aplicațiile în mod individual. Puteți scana codurile QR și de bare pentru a obține informații despre produsele care vă interesează, fără a fi nevoie să descărcați aplicații suplimentare. Puteți conecta Tab A la Samsung Smart TV pentru a viziona clipuri video, vizualiza fotografii și multe altele. Utilizați contul dvs. Samsung sau Bluetooth pentru a asocia dispozitive și urmăriți conținutul Tab A pe Smart TV sau invers.

Prețul pentru Galaxy Tab A 8.0 nu a fost anunțat. Tableta va fi disponibilă în Negru și Gri. La început va fi disponibilă în Noua Zeelandă, Thailanda, Cambodgia, Laos, Malaezia, Filipine, Singapore și Vietnam. Sunt informații că va veni și în Marea Britanie și probabil în Europa.