Samsung Galaxy Tab A7 Lite primește Android 12 și interfața One UI 4.1

379
Samsung Galaxy Tab A7 Lite primește Android 12 si One UI 4.1
Sursa foto: gsmarena.com

Tableta Samsung Galaxy Tab A7 Lite a fost lansată în luna mai anul trecut cu Android 11 și One UI 3.1. Acum o nouă actualizare a fost lansată pentru această tabletă. Noua actualizare de software aduce Android 12 și interfața Samsung One UI 4.1, dar și corecția de securitate Android din iulie 2022.

Firmware-ul poartă numărul de versiune T225XXU1BVGB și este disponibil pentru modelul Galaxy Tab A7 Lite, cod SM-T225 în Hong Kong și Germania. Actualizarea are o mărime de 3,95 GB, potrivit GSMArena. Lansarea se va extinde în curând și la alte modele și în mai multe regiuni.

Android 12 și One UI 4.1 ajunge la Samsung Galaxy Tab A7 Lite

Aceasta este prima actualizare majoră pentru Samsung Galaxy A7 Lite și aduce multe bunătăți pe această tabletă a companiei sud-coreene. Android 12 împreună cu One UI 4.1 vă oferă funcții precum indicatorii îmbunătățiți de confidențialitate; îmbunătățiri la camere și microfon; widget-uri noi; emoji-uri animate noi și, de asemenea, acces ușor la gif-uri și autocolante.

Un număr mare de aplicații Samsung, cum ar fi aplicația Cameră, vor primi un aspect reproiectat. A fost revizuit și îmbunătățit și Always on Display. Noua actualizare majoră crește, de asemenea, nivelul de corecție Android Security până în iulie 2022. Vedeți mai multe despre Galaxy Tab A7 Lite, o tabletă ieftină, portabilă și compactă pe I❤️Samsung!

Always On Display (AOD) este o caracteristică a ecranelor Super AMOLED disponibilă pe anumite telefoane Samsung. A fost introdusă cu Samsung Galaxy S7 în 2016. Funcția Always On Display consumă aproximativ 3% energie.

Tableta Samsung Galaxy Tab A7 Lite a fost lansată mai 2021 cu un ecran cu diagonala de 8,7 inch (22,10 cm). Are un procesor octa-core Helio P22T (MT8768T) cuplat cu 2 / 3 / 4GB de memorie RAM și 32 / 64GB de stocare. Galaxy Tab A7 Lite are o baterie de 5.100 mAh cu încărcare rapidă de 15W. Tableta a fost lansată în variante Wi-Fi și LTE.

Având în vedere că actualizarea este majoră, vă recomandăm ca dispozitivul să aibă o baterie încărcată minimum 50% sau mai mult și să fie conectat la Wi-Fi. Dacă locuiți în Hong Kong sau Germania trebuie să primiți o notificare de actualizare. Dacă nu ați primit încă actualizarea puteți verifica manual navigând la meniul Setări -> Actualizare software. Dacă este acolo, apăsați Descărcare și instalare.